Life&style

Boris Rogoznica objavio je novu pjesmu vrlo znakovitih stihova. Želi li to nešto poručiti Doris?

  • Nakon bračnog kraha u lipnju prošle godine, Boris Rogoznica objavio je ljubavnu baladu
  • Pjesma ‘Samo čovik’, mnogi su primijetili, ima vrlo znakovite stihove
  • Želi li Boris svojim stihovima nešto poručiti Doris Pinčić, zaključi sama 

Tek su ponekim stihovima ili dvosmislenim recima na društvenim mrežama bivši supružnici Doris Pinčić i Boris Rogoznica davali naslutiti kako se osjećaju nakon što su se u lipnju prošle godine rastali poslije sedam godina zajedničkog  života. No, Boris Rogoznica sada je i napravio nešto više od toga. Pjesma glazbenika pod nazivom ‘Samo čovik’ s kojom se trebao predstaviti na odgođenom 68. Zagrebačkom festivalu ipak je ugledala svjetlo dana, a mnogima su pozornost privukli upravo znakoviti stihovi pjesme. 

Možda vas zanima Boris Rogoznica objavio tužne stihove, a zatim napravio rez Rubrika Stars Stars

"Ko je bez grija neka mi sudi, ko je bez grija recite ljudi, da sam moga bolje moga sam, da sam griši puno griši sam, posli svega samo čovik sam..."pjeva Boris. 

‘’I ako triba, dat ću od sebe sve šta god imam, a ne dam na tebe…’’, nastavlja u pjesmi Boris. 

Ljubavnu baladu s ‘pokajničkim stihovima’ možeš poslušati u priloženom videu. 

‘"Velika mi je čast biti dio ove lijepe priče, u kojoj me kolegica Antonija Šola vidjela kao glavnog junaka naspram svih velikih imena s kojima je surađivala i za koje je pisala pjesme. U nadi da će za nas glazbenike nadolazeća godina biti znatno bolja od prošle, nestrpljivo iščekujem pjevati ovu pjesmu uživo za sve ljude dobre volje i pozitivnog duha koji će se u njoj pronaći i prigrliti je kao svoju’’, rekao je pjevač, a prenosi Slobodna Dalmacija

Možda vas zanima Tko želi provjeriti kako su funkcionirali Pinčić-Rogoznica prije godinu dana može u showu Superpar Rubrika Stars Stars

Podsjetimo, Da je sedmogodišnjoj bračnoj sreći došao kraj, bivši partneri objavili su na društvenim mrežama, a Boris je u RTL-ovoj emisiji Exkluziv govorio samo najbolje o svojoj supruzi. Naveo je i kako krahu njihovog braka nije presudila treća osoba. No, ubrzo se pokazalo kako to ipak nije bila istina. Naime, početkom kolovoza, glazbenik priznao aferu s bivšom kandidatkinjom Farme, tattoo majstoricom Alex Ognjenom, nakon što je njihova intimna prepiska dospjela u medije.

 | Autor: Pixsell/Davor Javorovic Pixsell/Davor Javorovic

Pjevač se od tog trenutka u potpunosti povukao iz medija dok se Doris o preljubu nije izjašnjavala već je nastavila svoj život u  obiteljskoj kući nedaleko od Zagreba u svom uobičajenom radnom ritmu. 

Možda vas zanima Dok jednom smrkne, drugom svane! Boris javno priznaje da pati, a Doris ne skida smiješak s lica Rubrika Stars Stars

Uz brojne poslovne angažmane, prema objavama na društvenim mrežama moglo se vidjeti da lijepa voditeljica uživa u vremenu koje provodi s djecom Donatom i Gitom, a pri tom i nije skidala svoj prepoznatljiv široki osmjeh s lica. Mnogobrojni pratitelji zaključili su da Doris nije nikada bolje izgledala. 

Pogledaj video: Znaš li zašto si genijalna?

Photo: Pixsell/Luka Stanzl

Komentari 0