Life&style
Nakit koji nosiš otrkiva puno o tvojoj osobnosti

Blještavi test osobnosti: Evo što tvoj omiljeni nakit otkriva o tebi

  • Velike ogrlice, mali prsten ili zlatni lanac? 
  • Ne volimo svi isti nakit - i to je dobra stvar
  • Otkrit ćemo ti što tvoj omiljeni nakit otkriva o tebi i tvom karakteru

Bez obzira na to koliko osnovni outfit nosiš - pravi nakit može ga pretvoriti u moderan, stilski poseban... Međutim, nema sav nakit isti učinak. A ni ne volimo svi mi iste komade. To i jest nekako logično. I znaš što? Zapravo ima čak i svoje posebno značenje. Otkrit ćemo ti što tvoj omiljeni nakit govori o tvom liku.

Možda vas zanima Otkrij uz koje će modne dodatke svaka tvoja kombinacija izgledati savršeno Rubrika Moda Moda

Statement nakit

Voliš velike ogrlice, pompozne naušnice i golemo prstenje na prstima? Ako voliš te radije posežeš za nakitom svaki dan u tjednu, to je znak tvoje samouvjerene prirode. Nema granica i nema tog glamura koje tvoj svakodnevni život ne može podnijeti. Tvoja strastvena osobnost jednostavno se „vidi“. Vjerna si motu: ako te život živcira, pospi ga sjajem!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Poppy LeFox (@poppy_lefox)

Ljubiteljica srebrnog nakita

U tvojoj kutiji za nakit nalazi se samo nakit od srebra? Nisi jedina... Srebro je elegantno i bezvremensko. Ako se ne možeš zasititi srebrnih naušnica ili narukvica to je jasan znak: radije igraš na sigurno nego riskiraš, pouzdana si i odana. Nakon što pronađeš svoj omiljeni komad nakita, nosit ćeš ga svaki dan. Srećom, srebro ide uz svaki outfit!

Možda vas zanima Bottega Veneta prodaje ogrlice za 11.000 kuna koje izgledaju poput telefonske žice, svi ih zezaju Rubrika Life&style Life&style

Filigranski nakit

Manje je više! Ako je to tvoj moto, onda XXL ogrlice i prevelike naušnice nemaju mjesto kod tebe. Filigran je tvoja ključna riječ. Naime, ti si elegantna, voliš minimalistički nakit i radije nosiš puno malih komada nego veliki nakit. Osjetljivost i iskrenost tvoje su velike vrline. Baš kao i tvoj osjećaj za modu i trendove!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NEW ONE jewelry (@newone)

Ljubiteljica zlatnog nakita

Kod tebe je sve zlato i sve svjetluca? Onda si definitivno prava ljubiteljica zlatnog nakita. Iznosiš svoje mišljenje otvoreno i iskreno te se u nekim situacijama osjećaš kao diva. Imaš zdravo samopouzdanje i ne bojiš se reći svoje mišljenje. Kombiniraš svoj nakit sa svojim samopouzdanjem: slojevi i puno prstenja samo su stvar stila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FARINA (@novalanalove)

Ne voliš nakit

„Bez nakita“ je tvoj nakit? To znači da si prizemna, pažljiva i ne zanima te vanjski izgled. Ako ipak ponekad posegneš u kutiju za nakit, to je ručni sat ili filigranska narukvica. Glavna stvar je da za tebe ima emocionalnu vrijednost.

Što tvoje omiljeno voće otrkiva o tvom karakteru Možda vas zanima Voćni test osobnosti: Evo što tvoje omiljeno voće vrlo precizno govori o tvom karakteru Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock

Komentari 0