Moda

5 najpopularnijih komada nakita ovoga trenutka koje zaslužuje imati svaka žena

  • Nema žene koja ne voli nakit, barem mi takvu još nismo upoznali
  • Međutim, koji komadi nakita su doista bezvremenski, mogu se kombinirati te ih apsolutno svaka od nas mora imati?
  • Odgovor na ta pitanja doznali smo od dizajnerice nakita…

Nakit može biti superskup ili superjeftin, superupadljiv ili gotovo nevidljiv. Ovako ili onako: u moru ponude ponekad ne vidimo koji su komadi doista bezvremenski, klasični i svestrani. Zbog toga smo doznali od Helen Milchrahm - dizajnerice koja kreira nakit za klijente diljem svijeta, a između ostalih i za Victioria's Secret modele Kelly Gale, Jasmine Swanepoel i Jasmine Tookers, te uvijek pridaje veliku pažnju trendovima, kvaliteti i sl., u što je najbolje uložiti.

1. Jednostavan prsten

To nije iznenađenje, ali usprkos tome mnoge od nas nemaju još klasično, jednostavno prstenje kod kuće. Helena kaže: „Jedan do dva jednostavna prstena treba svatko imati. To može biti jednostavan zlatni prsten – možda s kamenom ili nečim nježnijim.

 | Autor: Parfois

Takav prsten možeš kombinirati elegantnim večernjim outfitom, ali ga i nositi svaki dan. Stavila bih čak još jedan i rekla da svatko treba jedan 'statement-prsten'. Na primjer, to može biti pečatnjak raznih boja – npr. cool je crni klasični pečatnjak.“ Različito prstenje možeš sjajno kombinirati jedno s drugima. Pečatnjaci super idu uz filigranske modele. Naravno, to nije obavezno – na kraju se broji ono što se tebi sviđa.

2. Jednostavan lančić

Ne moramo se samo kod prstena držati minimalizma. I kod izbora lančića možemo slobodno biti skromnije: „Minimalistički jednostavan lančić koji možeš nositi dan i noć treba svatko. To je mali „hvatač pogleda“ na vratu te uljepšava dekolte. Ne treba ti ništa drugo – nikakav privjesak, ništa!

 | Autor: Argentum

Minimalistički lančić izgleda tako coool! I ovi filigranski lančići – svejedno jesu li skroz uz vrat (tzv. choker) ili duži – mogu se savršeno međusobno kombinirati ili nositi sami. Svejedno je li riječ o zlatu ili srebru – jednostavno uvijek idu zajedno!

anketa | Autor: miss7 miss7

3. Komad nakita s biserima

Ako netko voli zaigrano i nježno, nosit će biserni nakit. I ne, pri tome ne mislimo na bisernu ogrlicu koju ima naša baka u ladici.

 | Autor: Zara „Nešto s biserima bi svatko trebao imati u kutiji s nakitom. To navečer izgleda jako lijepo, kao i ljeti. Mali biseri su za mene obavezni!“

 

BAŠ DOBRO! IMAMO IDEJE KAKO NOSITI JEDNE HLAČE U PET RAZLIČITIH KOMBINACIJA

 

4. Upečtaljivi komadi

A tamo gdje su minimalistički dizajni, tamo često srećemo i upečatljivije komade. Naravno da nam ni njih ne smije manjkati u našoj zbirci. Moramo imati barem jedan komad, kaže Helena:

 | Autor: Argentum

„U svakom slučaju statement-lančić – na primjer s medaljonom u obliku novčića ili zanimljivim privjeskom. Oni su još uvijek popularni – potražnja je velika. Može ih se sjajno kombinirati s jednostavnim lančićima.

5. Naušnice…

Sve ih već vjerojatno imamo kod kuće, a sada je vrijeme da ih potražiš – takozvani hoops, odnosno mali prstenovi. To je nešto što bismo sve trebale imati: To su proizvodi koji se danas jako često traže, osobito hoops s vintage izgledom 90-ih.Odgovaraju jednostavno svakom outfitu!“

 | Autor: Massimo Dutti

 

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. Pozovi prijateljicu i sklopite #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.

 

 

 

Photo: None

Komentari 0