Life&style
Blake Lively

Blake Lively je mrzila svoje drugo ime. Sve dok joj Ryan Reynolds nije objasnio kako je romantično

  • Ryan Reynolds očito je tek nedavno saznao pravo srednje ime Blake Lively
  • Ali, on je razlog zašto je naučila prigrliti svoje "užasno" drugo ime
  • 'Mislim da je moja mama to slučajno izmislila', rekla je Lively, 'To nije ime, ta riječ ni ne postoji'

Tijekom nedavnog intervjua za vrijeme promocije svog novog filma, 'Sve završava s nama', glumica Isabela Ferrer - koja u filmu glumi mlađu verziju Blake Lively, Lily Bloom, imala je teškoća dok je pogađala glumičino drugo ime. „Ne pričam puno o tome“, priznala je Lively.

„Znam da je tvoje pravo prezime Brown, a prezime tvoje majke Lively“, rekla je Ferrer dok je razbijala glavu tražeći točan odgovor, za koji je Lively na kraju otkrila da je – „Ellender".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MTV UK (@mtvuk)

„To nije ime. Mislim da je moja mama to slučajno izmislila“, rekla je Lively tijekom intervjua. „To nije ni riječ, to ne postoji. Prije nego što pitate, izgovara se Ellen-der, a ne Ellen-dor. Ja nisam Dumbledore, nego Ellender", potvrdila je 36-godišnjakinja, našalivši se da je ime slavnog čarobnjaka iz Harryja Pottera „vjerojatno bolja opcija".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

„Uvijek me je to ime jako zbunjivalo, pa sam ga uvijek i mrzila", rekla je Lively o svom drugom imenu prije nego što je objasnila kako ju je Reynolds nagovorio da se predomisli. „Ali, mom mužu se svidjelo, zbog čega se meni još više svidjelo. A on je rekao: 'Zvuči kao 'lavander' ('lavanda').' A ja sam rekla, 'Ooh'."

Možda vas zanima Odostraga traperice Blake Lively izgledaju kao svake druge, no kad se okrene... Rubrika Moda Moda

Reynolds se ranije našalio da je „upravo saznao" i prezime svoje supruge kada je 31. srpnja najavila svoju novu liniju za njegu kose, Blake Brown. „Strašno sam ponosan na ovu ženu", također je napisao glumac filma 'Deadpool & Wolverine' na Instagramu. "Rezultat je upravo ono što biste očekivali od hiper-opsesivnog ovisnika o detaljima, beskompromisnog genija kontrole kvalitete."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Blake Lively i Ryan Reynolds u braku su od 2012. i imaju četvero djece: Jamesa, Inez, Betty i Olina. Dok su imena njihovih triju najstarijih kćeri bila spomenuta u pjesmi „Betty" kume Taylor Swift 2020., ime njihova dječaka nedavno je otkriveno tijekom govora na premijeri filma 'Deadpool & Wolverine' 22. srpnja.

„Želim započeti tako što ću se zahvaliti svojoj supruzi Blake, koja je ovdje", rekao je Reynolds. „Želim zahvaliti svojoj djeci, Jamesu, Inez, Betty, Olinu, koji su ovdje. Nadam se da će, ako budem imao sreće, ovaj trenutak biti – to jest, sadržaj ovog filma – najtraumatičnija stvar koja se dogodila u vašem čudesnom životu.”

Naravno, lijepa imena ostaju u obitelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Možda vas zanima Blake Lively 7 je godina stvarala vlastitu liniju proizvoda za njegu kose: Blake Brown kolekcija stiže 4. kolovoza Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @blakelively

Komentari 0

Top ponuda

Tečaj €/kn: 7,53450