Beauty

Blake Lively 7 je godina stvarala vlastitu liniju proizvoda za njegu kose: Blake Brown kolekcija stiže 4. kolovoza

  • Blake Lively koja je diljem svijeta poznata po svojoj gustoj zlatnoplavoj kosi i valovima odlučila je lansirati svoju vlastitu liniju proizvoda za njegu kose - Blake Brown koja uskoro stiže u prodaju
  • Brend opisuje kao vrhunsku liniju za njegu kose salonske kvalitete koja je čišća, bez okrutnosti, lakša, održivija i cijenom pristupačnija od svega što je dosad vidjela, a na razvoju formula je sa svojim timom radila punih 7 godina
  • Sve u kolekciji koju čini osam proizvoda, uključujući šampone, maske za kosu i proizvode za oblikovanje kose, koštat će manje od 23 eura, čime će biti značajno cijenom pristupačniji od ostalih brendova iste kvalitete 

Nakon Beyoncéinog Cécreda i Commence Brooke Shields, još jedna ikona odlučila je lansirati svoju vlastitu liniju proizvoda za njegu kose - Blake Lively čiji novi brend Blake Brown uskoro stiže u prodaju. Budući da je slavna Tračerica diljem svijeta poznata po svojoj gustoj zlatnoplavoj kosi i valovima, ovaj se korak, moramo priznati, nekako čini kao logičan smjer u njezinom portfoliju. 

 | Autor: Instagram @blakelively Instagram @blakelively

Brend opisuje kao vrhunsku liniju za njegu kose salonske kvalitete koja je čišća, bez okrutnosti, lakša, održivija i cijenom pristupačnija od svega što je dosad vidjela, a s obzirom na to da joj je bilo najvažnije da proizvodi doista djeluju onako kako je zamislila i da po tom pitanju nije željela pristajati ni na kakve kompromise, na razvoju linije je sa svojim timom radila nevjerojatno dugo - punih sedam godina. Brend će se ekskluzivno prodavati u Targetu počevši od 4. kolovoza, a sve u kolekciji koju čini osam proizvoda, uključujući šampone, maske za kosu i proizvode za oblikovanje kose, koštat će manje od 23 eura. 

Možda vas zanima Ovaj lagani mousse za hidrataciju s mirisom kokosa koristit ćemo cijelo ljeto - košta samo 4 eura! Rubrika Beauty Beauty

Blake je ovu liniju odlučila lansirati kao ultimativni zbroj svih najboljih savjeta za kosu, proizvoda i mirisa koje je tijekom života  skupljala, a s razvojem proizvoda krenula je od toga da kosi, da bi bila zdrava, treba savršena kombinacija vlage i proteina. Zanimljivo,  tradicionalni regenerator u liniji nije pronašao svoje mjesto, već Blake savjetuje da se nakon šamponiranja prilikom svakog pranja koristi odgovarajuća maska za kosu. “Sretna sam što sam mogla raditi s najboljim ljudima u svijetu kose još od svoje 19. godine, i svi koriste šampon s maskom”, komentirala je.

 | Autor: Instagram @blakelively Instagram @blakelively

Iako i sama priznaje da kombinacija proteina i vlage nije nužno potpuno novi koncept, željela je da Blake Brown proizvodi pružaju  učinkovitost i iskustvo skupih linija za njegu kose po značajno pristupačnijim cijenama, a nakon što su Blake i njezin tim osmislili učinkovite formule, bacili su se na onaj zabavniji dio posla - osmišljavanje savršenih mirisa i pakiranja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Svi proizvodi dolaze u bočicama neutralnih tonova kako bi se neprimjetno uklopile u svaku kupaonicu, a dodana im je heksagonalna komponenta kako bi se svi mogli složiti jedan na drugi. Unatoč izgledu koji podsjeća na pčelinje saće i logotipu bumbara koji je zapravo spoj dvaju slova 'B', u formulama nema ni meda ni bilo kojih drugih pčelinjih proizvoda. Štoviše, certificirani su kao veganski i proizvedeni bez okrutnosti, dok je za ambalaže korištena isključivo reciklirana plastika. Što se pak samih mirisa tiče, željela je da proizvodi mirišu poput skupog parfema, a ne kao pomalo napadni i pretjerano voćni proizvod za tuširanje. 

A evo i koji se sve proizvodi mogu pronaći u ovoj dugo iščekivanoj i još duže stvaranoj liniji:

Wild Nectar Santal Fundamental Nourishing Shampoo + Hair Mask: Ovaj hidratantni duo sadrži šampon s pjenom koji temeljito čisti kosu, a nakon čega se koristi maska ​​za kosu. 

Sandalwood Vanille Fundamental Strengthening Shampoo + Hair Masks: Šampon za jačanje kose i pripadajuća maska ​​za kosu koriste snagu biljnih proteina kako bi ojačali kosu iznutra prema van, dok kosu prožimaju luksuznim mirisom vanilije, sandalovine, suhog jantara i vetivera.

 | Autor: Instagram @blakelively Instagram @blakelively

Blackcurrant Vanille Glam Mousse: Blake Brown mousse jedan je od najsvestranijih proizvoda u njezinoj rutini. Daje kosi čvrstoću, volumen i svaku frizuru čini postojanom. “Koristim ga bez obzira na to radim li J. Lo visoki rep, nosim li puštenu kovrčavu kosu ili definirane uvojke. Zbog ovog proizvoda izgledam kao da imam ekstenzije u kosi”, priznala je Blake. 

Bergamot Woods All-In-Wonder Miracle Leave-In: Regenerator koji se ne ispire može se koristiti na mokroj ili suhoj kosi za dodavanje vlažnosti, sjaja, mirisa ili zaglađivanje kose. Može ga se raspršiti po cijeloj mokroj kosi prije sušenja fenom za zaštitu i omekšavanje ili pak samo na vrhove kako bismo osvježili svoju frizuru ili dodali vlažnosti suhim vrhovima.

 | Autor: Instagram @blakelively Instagram @blakelively

Suhi šampon Amber Vanille: Poput većine suhih šampona, formulacija ovog proizvoda može se koristiti za produljenje vremena između dana pranja kose ili za upijanje viška vlage nakon treninga, no Blake ga voli koristiti i u danima čiste kose kako bi joj dodala malo teksture. 

Milky Sandalwood Rich Reset maska ​​prije šamponiranja: kada je kosa posebno bez sjaja, ovaj će joj tretman sa savršeno izbalansiranim omjerima vlažnosti i proteina vratiti život i sjaj. Nakon nanošenja, nastavlja se s uobičajenom rutinom pranja kose. 

Možda vas zanima Imaš obojenu kosu? Frizeri te mole da ovaj proizvod uključiš u rutinu njege kod kuće Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @blakelively

Komentari 0