Moda

Odostraga traperice Blake Lively izgledaju kao svake druge, no kad se okrene...

Kratko i jasno: volimo Blake Lively. A s modnog aspekta - obožavamo Blake Lively. Redovito je dama čije su kombinacije za crvene tepihe diljem svijeta zaslužne što se nalazi na listama najbolje odjevenih na dodjeli Oscara, filmskom festivalu u Cannesu i Veneciji... S druge strane, njezini svakodnevni outfiti, uhvaćeni fotoobjektivom paparazza u privatnim prilikama nepresušna su inspiracija i za nas "obične smrtnike" kako se odjenuti. Naravno, ne treba zanemariti ne beauty element - uvijek prekrasno uređenu kosu (pa je logično što otprije nekoliko dana ima i vlastitu liniju za njegu kose Blake Brown).

A čime nas je Blake počastila sada? Neobičnim izborom traperica. Look koji neće mnogi kopirati, ali na glumici izgleda odlično. 

Odostraga: kao i svake druge traperice visokog struka i širih nogavica.

 | Autor: Profimedia Profimedia

No, kad se okrene...

 | Autor: Profimedia Profimedia

Riječ je o dizajnerskom komadu iz radionice Stelle McCartney, "chap" trapericama (trapericama s dodatnim dijelom od nekog čvrstog materijala, kože na primjer, koji prekriva prednju stranu hlača i pripasuje se remenom) s cvjetnim vezom. Izgledom podsjeća na radne hlače kauboja, samo sumnjamo da bi oni odabrali uzorak cvjetića na svojim hlačama. I, zapravo je vrlo seksepilan komad premda ništa ne otkriva. Cijena im je 0ko 1900 eura.

 | Autor: Stella McCartney Stella McCartney

Možda vas zanima Ako Blake Lively kaže da je ok izlaziti u pidžami, tko smo mi da joj proturječimo: iskopali smo najljepše Rubrika Moda Moda

Naravno, da je i cijela kombinacija izgrađena oko treparice savršena... Ovdje je body od lateksa Tory Burch, crne sandale na visoku petu, a ovaj prilično provokativan look je ublažila, širokim, mekanim kardiganom smeđe boje, također brenda Stella McCartney. Zanimljiv kombinacija.

Photo: Profimedia

Komentari 0

Top ponuda

Tečaj €/kn: 7,53450