Life&style

Blagdanski program Jagerhorna oduševit će sve ljubitelje dobre glazbe i veselja na otvorenom

  • U sklopu zagrebačkog adventa 'U prolazu' Jagerhorna posjetiteljima se idućih dana sprema vrhunska zabava
  • Program 23. prosinca otvara Nikola Marjanović, dan kasnije nastupa Jakša Jordes, a najavljen je i koncert Songkillersa za 28. prosinca
  • Tematska događanja pratit će nas sve do kraja godine, a posjetiteljima je zagarantirana odlična svirka i sjajan provod

Ovogodišnje izdanje adventa 'U prolazu' Jagerhorna, uz mnoštvo atraktivnih sadržaja i događanja, svim okupljenima, domaćim i stranim posjetiteljima nudi atraktivan glazbeni događaj s mnoštvom renomiranih domaćih izvođača i tematskih događanja. Ovaj petak i na Badnjak, te naredni tjedan nastavit će se praksa sjajnog provoda.

 | Autor: Promo Promo

U sklopu zagrebačkog Jagerhorna posjetiteljima će u petak 23. prosinca od 20 sati vrhunsku zabavu u idiličnom božićnom ambijentu osigurati nastup Nikole Marjanovića, dok će dan kasnije na Badnjak okupljene zabavljati D-Gree & Jakša Jordes. 28. prosinca posjetitelje očekuje nastup legendarnih Songkillersa.

Slijedi nastup Soul Shadowsa koji nastupaju 30. prosinca dok će posljednji dan u tekućoj godini obilježiti DJ Cab Caboo & Dalipi Percussions s početkom u 13:00 sati. Ulaz na sva događanja je besplatan.

Možda vas zanima Maksim Mrvica rasprodao je koncert u Lisinskom pa zbog velikog interesa ubacio još jedan nastup Rubrika Life&style Life&style

Nastupi Songkillersa i Marjanovića biti će održani s početkom u 20 sati, dok ce nastup Jordesa započeti na Badnjak u 15 sati. Razlog ranijem početku nastupa Jordesa je činjenica kako Zagreba na Badnjak postao epicentar događanja pa će tako i ove godine tijekom dana u strogom centru, pa i samom prolazu Jagerhorna, biti mjesto predbožićnog okupljanja i sjajnog provoda. 

 | Autor: Pixsell Pixsell

Songkillersi najavljuju nezaboravan nastup na otvorenom 28. prosinca. Željko Banić Bane i Songkillersi imaju iza sebe respektabilnu dvadesetogodišnju karijeru tijekom koje su izdali pet studijskih albuma. Poznata je njihova suradnja s Dinom Dvornikom kojem su dugi niz godina bili prateći bend. 

Jakša Jordes poznat je domaćoj publici kao novi pjevač skupine Daleka Obala, koji je u ponedjeljak nastupio na zagrebačkom Trgu povodm spektakularnog dočeka hrvatske nogometne reprezentacije. Manje je poznato kako je kao glazbenik do danas surađivao s mnogim domaćim izvođačima poput Davora Gobca i Psihomodo Popa, Pips, Chips & Videoclipsima, grupom Majke, Let3 i mnogim drugima.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Nakon petnaestogodišnje uspješne sviračke karijere i stalnih nastupa, prekretnica u glazbenoj karijeri Jordesu se događa 2004. godine kada je prvi puta javno nastupio kao saksofonist uz house DJ-a. Nakon toga, zahvaljujući navedenom nastupu postaje poznati saksofonist na domaćoj house sceni koji slobodnim improvizacijama u nastupima uz house i electro DJ-e privlači pažnju stranih izdavača Hed Kandi i Ministry of Sound nakon čega im se pridružuje na turneji. 

Možda vas zanima Što ćemo jesti na Fuliranju: 10 kućica predstavilo specijalitete, od crvenih sarmica do džina s bijelom čokoladom Rubrika Life&style Life&style

Nikola Marjanović, čiji nas nastup očekuje u petak 23. prosinca, u svojoj je karijeri surađivao s brojnim glazbenim imenima. Svoje glazbene temelje gradio je s grupom Sane, a pjesme koje je snimio s bendom obilježile su jedno razdoblje i stvorile malu legendu. Istovremeno, Nikola je preuzeo ulogu frontmena u grupi Radio Luksemburg i pjesmom 'Ako nemam te'  pokorio radijski eter, a ista je dosegla gotovo 5 milijuna pregleda na YouTube-u.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Soul Shadowsi nastupaju 30. prosinca s početkom u 20 sati. Njihov glazbeni izričaj nspiriran je velikanima poput Stevie Wonder-a, Arethe Franklin, Ette James, Marvin Gaye-a… Grupa već dugo gradi svoj identitet na hrvatskim i europskim pozornicama, a nastupom u prostoru Jagrehorna će vratiti slušatelje u svijet starog, dobrog soula. 

Za kraj godine ostaje nastup njemačkog DJ-a Cab Caboo-a koji će ispratiti staru godinu s početkom u 13 sati. Njegov iznimno atraktivan nastup bazira se na suradnji s udaračkim instrumentima koji vrlo atraktivno prate njegove vratolomije kreativnog umiksavanja i kreiranja atraktivnog zvuka privlačnog svakom uhu koje cijeni kvalitetnu glazbu. 

Photo: Promo

Komentari 0