Life&style

Maksim Mrvica rasprodao je koncert u Lisinskom pa zbog velikog interesa ubacio još jedan nastup

  • Maksim Mrvica u ožujku će zasvirati hrvatskoj publici u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski
  • Koncert u Zagrebu dio je velike svjetske turneje kojom predstavlja novi album istoimenog naziva - ’THE COLLECTION’
  • Obzirom da je rasprodao koncert 18. ožujka, Maksim Mrvica će zbog velikog interesa nastupiti i dan kasnije, 19. ožujka

Rasprodan je prvi koncert Maksima Mrvice najavljen za 18.ožujka, stoga će jedan od najuspješnijih hrvatskih glazbenika u svijetu, u Zagrebu nastupiti i dan kasnije - 19.ožujka, u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Svjetski priznati virtuoz na klaviru tako će nakon četiri godine ponovno nastupiti u Zagrebu, i to u dva koncerta umjesto u jednom planiranom. Nakon velike turneje po Australiji i Aziji, rasprodanih koncerata u Sydneyu i Melbourneu, Singapuru, Seulu i Šangaju, te nastupa u legendarnim dvoranama Hammersmith Apollo u Londonu i Palais des Congres u Parizu, Maksim se vraća kući.

 | Autor: Promo Promo

Domaća će publika 18. i 19. ožujka moći uživati u nastupu našeg proslavljenog pijanista koji dolazi u pratnji novog benda, uz audio vizualne efekte posebno osmišljene za ovu turneju. 

Koncert u Zagrebu dio je velike svjetske turneje kojom predstavlja novi album naziva - ’THE COLLECTION’.  S obzirom na rijetkost nastupa našeg proslavljenog pijanista, ovo je koncert koji se svakako ne propušta.

Ulaznice za drugi koncert 19. ožujka mogu se nabaviti na službenoj internetskoj stranici koncertne dvorane Vatroslav Lisinski, a cijene ulaznica su od 29 do 49 eura.

 | Autor: Promo Promo

Photo: Promo

Komentari 0