Life&style

Pravo je vrijeme za "bijesnu jogu" - vježbanje uključuje psovanje, alkohol i glasnu glazbu!

  • Zaboravi duboko disanje i smiraj, joga ima sasvim novu verziju, Bijesnu jogu
  • Uzmi alkoholno piće, spremi se na psovanje i glasnu rock glazbu
  • Dobro ćeš se ispucati, sve uz pravilno istezanje. Zvuči genijalno, zar ne?

Kad želiš razbistriti svoj um joga doista pomaže. Meditacija i otpuštanje negativne energije brzo će te smiriti, ali u trenutačnoj fazi života velike su šanse da se naljutimo ako nam to netko uopće i predloži.

Ponekad samo želiš sve razbiti, ispsovati i pokazati svoj bijes? E, pa sad ove dvije vrlo različite, ali vrlo opuštajuće radnje možeš spojiti i u to uklopiti i ispijanje alkohola, ali i slušanje metal i hard rock glazbe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rage Yoga (@rageyoga) on

Bijesna joga naziv je za alternativnu jogu za sve moderne žene koje ne poštuju pravila. Pokrenula ju je Lindsay Istace koja se željela spojiti s ljudima koji misle jednako kao i ona. Željela je spojiti vježbe istezanja i otpustiti svog unutarnjeg "manijaka", a znala je i da postoje ljudi koji misle jednako.

Možda vas zanima Psovanje: 5 razloga zašto nas ova ružna navika čini snažnima, seksi i uspješnima Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rage Yoga (@rageyoga) on

"Stalno sam bila pod stresom! Moj je um stalno radio i nisam mogla usporiti. Nisam bila niti samouvjerena, imala sam problema s bijesom, a istovemeno mišićnu masu kuhinjske spužve", rekla je Lindsay.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rage Yoga (@rageyoga) on

Kroz ove neobične vježbe naučila se kontrolirati, usporiti, osjećati se dobro u svome tijelu i istovremeno ga ojačati. Bijesna joga sastoji se od istezanja kao na klasičnom satu joge, ali uz glasnu glazbu, hard rock tonove, čašu viskija ili drugog alkoholnog pića, potiče se i psovanje te svaki drugi oblik ispuštanja bijesa iz svoga organizma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rage Yoga (@rageyoga) on

"Bijesna joga je stav. Jednostavno imaš osjećaj da kroz nju prestaneš brinuti, ispucaš se. Meni je promijenila život i željela sam to podijeliti s drugima", oduševljena je Lindsay.

Za ovaj oblik vježbanja moguće je postati i certificirani voditelj pa je moguće vježbati i s pravim profesionalcima. Mi jedva čekamo isprobati ovu posebnu tehniku i riješiti se stresa, a ti?

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0