Life&style

Bi li svom ljubimcu obula crocsice? Da, postoje modeli i za pse!

  • Crocsice ili volimo ili mrzimo, a svi ljubitelji ove obuće svoje oduševljenje gumenim klompama mogu podijeliti i sa svojim ljubimcem. Za koga nismo sigurni da će biti tako oduševljen...
  • Svojem psu sada možeš nabaviti par (ili, zabravo dva para?) mini Crocsica kako bi se modno uskladili
  • Dolaze u nekoliko jarkih boja, no izrađene su samo u mini verziji pa su pogodne za štence

Crocs su možda obuća s najvećim podjelama na svijetu; ljudi ih ili vole ili mrze. Mnogi ljubitelji ove obuće zasigurno su poželjeli da postoji način da svoju ljubav prema savršenoj cipeli podijele sa svojim omiljenim psećim pratiteljem! Pa, sada je to moguće.

Možda vas zanima Više nema smisla vrištati od užasa, sad crocsice nose i zvijezde i modni blogeri Rubrika Moda Moda

 | Autor: PR/eurozinc.fr PR/eurozinc.fr

Naime, postoje i 'pseće' crocsice. Za mnoge multifunkcionalne, udobne lake za pranje, gumene klompe prava su divota, a kako svojim ljubimcima želimo istu divotu kao i sebi, možda ih neki nađu u nošenju cipelica? I to ne bilo kakve, već zgodne kroksice u plavoj, žutoj, ružičastoj ili zelenoj boji. 

@biscuit.superdog Crocs all summer #dog #corcs #dachshund #dogcrocs #for #foryou ♬ Get Into It (Yuh) - Doja Cat

Njihov neobičan stil ostao je popularan već dugi niz godina, unatoč glasnom protivljenju modnih stučnjaka i običnih ljudi. Bez obzira što misliš o njima, ove gumene cipele za pse mogle bi izgledati šarmantno luckasto na tvojem štenetu. Na TikToku je osvanuo i video koji prikazuje kako snimke pasa u ovim cipelama postaju viralne! Vjerovala ili ne, brend GEHARTY bio je korak ispred trenda, proizvodeći klopme tipa Crocs za pse u raznim svijetlim bojama. 

Mladi umjetnik pretvorio je tisuće starih guma u krevete za pse lutalice

 | Autor: Amazon Amazon

Geharty Dog Crocs dostupne su na Amazonu u nekoliko boja za 14,99 dolara (oko 106 kuna). Također ih možeš naručiti u dva pakiranja za 21,99 dolara (oko 156 kuna) ako želiš da pokriju sve četiri šape. Pošteno upozorenje: Nisu dostupne uvijek jer je očito potražnja velika. Neki recenzenti su također primijetili da su Crocsice vrlo male, pa nažalost neće odgovarati svim štencima. 

 | Autor: PR/eurozinc.fr PR/eurozinc.fr

Također, brend je prvi koji je priznao da cipele nisu prikladne za hodanje ili trčanje. Doista su prikladne samo za fotografiranje u njima, stoga prije naručivanja provjeri imaš li velika očekivanja. Crocsice za pse izrađene su samo u mini verziji, što znači da će funkcionirati na šapama malih pasa. Ali ne možeš reći da nisu slatke!

Balenciaga crocsice Možda vas zanima Crocsice sa stiletto potpeticom?! Da, ako se pita Balenciagu a bi li ih ti nosila? Rubrika Moda Moda
Photo: PR/eurozinc.fr

Komentari 0