Life&style

Bershka ima kopčice za kosu koje smo obožavale kao male, još jedan stari trend se vraća

  • Čini se kako se sve više i više starih trendova vraća, a ovaj je jedan od najrazigranijih
  • Sjećaš li se ukosnica i kopčica u obliku leptira i zvijezdica? Upravo one postale su novi hit
  • Možeš ih pronaći u raznim bojama, a sigurno će te podjestiti na bezbrižno djetinjstvo

Premda je ljeto prošlo, dodaci za kosu  još uvijek su u modi za jesen 2021. Zapravo, jesen 2021. ima neke novitete koje će te oduševiti. Svi koji žele biti šik ove sezone u kosi nose dodatke. Od traka za glavu, bisernih ukosnica, bobby igle, bisernih kopči za kosu, ukosnica do rupčića za kosu. Sve u svemu, sezona pravih zanimljivih dodataka se vratila.

Možda vas zanima Tako jednostavno, a tako efektno. Ova frizura prigodna je i za čišćenje kuće i za crveni tepih Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

Primjeri: sve Bershka: set cvjetnih ukosnica (49,90 kuna), set gumica (49,90 kuna), set od dvije velike kopče (69,90 kuna)

Ono što nas je posebno oduševilo su kopčice i ukosnice za kosu baš poput onih koje smo nosile kao djevojčice. Većina dodataka za kosu 90-ih ponovno je modi za jesen 2021. Osim klasičnih špangica za djevojčice u raznim bojama, tu su čak i kopčice i ukosnice u obliku leptira i zvijezda.

Sakriveno u nekoliko sekundi: znamo najbolji trik protiv sijede kose i neobojenog korijena

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

Primjeri: sve Bershka: set ukosnica (69,90 kuna), set ukosnica (49,90 kuna), set ukosnica (69,90 kuna)

Možda vas zanima Obrati pažnju! Ovaj popularni proizvod za kosu možda potiče njezino ispadanje Rubrika Beauty Beauty

Nakon što su vidjeli veliku potražnju za dodacima za kosu, voditelji trgovine nedvojbeno će staviti na prodaju sve vrste stvari koje bi mogla nositi u kosi. Mnogi od njih izabrali su upravo razigrani, djetinjaste motive. 

Ako više od bisernih ukosnica naginješ nečemu šarenijem i raznolikijem, Bershka ima pravu stvar za tebe. Izdvojili smo nekoliko preslatskih dodataka za kosu. A možeš čak i imati odgovarajuću frizuru sa svojom djevojčicom, što je danas vrlo popularno jer i ti i ona sada možete nositi iste ukosnice.

Photo: PR/Ženeinovac

Komentari 0