Life&style
Film Players

Baš si raspoložena za dobru romantičnu komediju? 'Igrači' su na 1. mjestu Netflixove ljestvice gledanosti

  • Netflix nas zna iznenaditi s filmom koji nekako u najavama prođe ispod radara, a zapravo je toliko dobar da brzo zasjedne na prvo mjesto gledanosti 
  • Takav je i film 'Players' ('Igrači'), slatka Netflixova romantična komedija 
  • Newyorška sportska novinarka pokušava vezu za jednu noć pretvoriti u ozbiljnu vezu... 

Film 'Players' ('Igrači'), redateljice Trish Sie, izvrsna je romantična komedija koja doista s ponosom nosi naziv ovog žanra. Ne poseže za jedinstvenim zaokretima ili spektakularnim scenama. Ne pokušava ponovno izmisliti bilo što u vezi s potragom za ljubavlju. Ne, film osvaja bazičnim stvarima: atraktivnim glavnim likovima i kemijom između njih, malo napetosti, galerijom duhovitih prijatelja i lekcijom uklopljenom u slatkastu priču. 

Film počinje s Mack (Gina Rodrigez), koja glumi 33-godišnju novinarku, te s njezinim prijateljima Adamom (Damon Wayans Jr.), Brannaganom (Augustus Prew) i Ryanom zvanim 'Little' (Joel Courtney), koji graju igru zavođenja u baru. Tajna "igra" je proces zavođenja, šarmiranja odabrane "mete" svojim trudom. Kao kapetanica tima, Mack preuzima vodstvo, uspostavljajući svoju ulogu klasične rom-com heroine: odvažne, hiperneovisne novinarke koja može dijagnosticirati svačije probleme - osim vlastitog.

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, film Players

Njezini prijatelji, od kojih većina s njom radi u lokalnim novinama, imaju svoje arhetipove. Adam je prijatelj od Mack s koledža, vrsta osobe kojoj je intimnost druga priroda. Brannagan, novinar, uživa u uzbuđenju koje donosi "lov" pa ga njegovi prijatelji preklinju da ode na terapiju. Little je Brannaganov mlađi brat. Ekipa ima iskren i neusiljen odnos. Scenarij Whita Andersona nije težak,a odnosi među prijateljima iščitavaju se kroz interne šale.

Film 'Ljubav, uhođenje, ubojstvo' Možda vas zanima Kad muškarac postane žrtva progoniteljice: jezivi Netflixov dokumentarac priča je koja završava ubojstvom Rubrika Life&style Life&style

Snaga "igre" dolazi u opasnost kada Mack upozna glamuroznog Nicka (Tom Ellis), nagrađivanog ratnog dopisnika. Nick odvede Mack nakon radnog vremena u svoj stan, spavaju zajedno, a ona se naplanirano zaljubi. Veza s Nickom čin se kao put odrasli život. Tim više što se u novinama u kojima je zaposlena nižu otkazi i Mac traži stabilnu vezu kao protutežu tome. 

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, film Players Gina Rodruguez, Tom Ellis

Mack angažira prijatelje da joj pomognu. Proces istraživanja Nicka zahtijeva sve uključene plus menadžericu Ashley (Liza Koshy). Oni insceniraju susrete koji nagnaju Nicka da izvede Mack na pravi spoj. Njihovi planovi uspjevaju, ali nakon što Mack napokon "ulovi" tipa, shvaća da veza nije onakva kakvu je očekivala. 

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, film Players Gina Rodruguez, Tom Ellis

Uvučena u gegove i komičnu dramu, film 'Players' poznata je lekcija o pomirenju osobe koja jesi s osobom kakva misliš da bi trebala biti. Razvoj lika Mack je uvjerljiv zbog odlične glume izvedbe Gine Rodriguez koja se s lakoćom kreće između suza i smijeha. Kroz dogodovštine, promišljanja te njen rad, apsolutno razumijemo Mack, a i navijamo za nju. Dakle, ispeci kokice, jer 'Players' je nadasve simpatičan film koji vrijedi pogledati. 

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, film Players

Film Wicked Možda vas zanima Ariana Grande kao Dobra vještica stiže na velika platna u mjuziklu inspiriranom 'Čarobnjakom iz Oza' Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0