Life&style
The Bear

Avanture u restoranu 'The Beef' se nastavljaju, genijalna serija 'The Bear' uskoro dobiva nove epizode

Serija 'The Bear' prati mladog, klasično školovanog kuhara, chefa Carmyja (Jeremy Allen White), koji je napustio svoj život vrhunskog kuhara kako bi preuzeo propali čikaški restoran svoga brata Mikeya nakon što je ovaj počinio samoubojstvo. U seriji također glume Ayo Edebiri, Ebon Moss-Bachrach, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Edwin Lee Gibson, Abby Elliott, Corey Hendrix, Matty Matheson, Richard Esteras i Jose M. Cervantes.

Nedavno je otkriveno kako će se Bob Odenkirk pridružiti seriji u drugoj sezoni u svojstvu gosta. Molly Gordon također je dobrodošla u seriju u ključnoj stalnoj ulozi. U najavnom traileru za drugu sezonu, objavljenom tijekom 95. dodjele Oscara, kuhinjsko osoblje pakira svoje stvari dok zatvaraju restoran u pripremi da ga ponovno pokrenu. FX je naslovio teaser na društvenim mrežama: „To nije ponovno otvaranje, to je ponovno rođenje.“

Možda vas zanima Ovo je 13 najboljih true crime dokumentaraca ove godine, neki su već izašli, a neke željno iščekujemo Rubrika Life&style Life&style

Seriju je kreirao Christopher Storer, a druga sezona imat će 10 epizoda, dvije više od prve, i fokusirat će se na otvaranje novog restorana 'The Beef'.

Storer je izvršni producent zajedno s Joannom Calo, Joshom Seniorom, Hirom Muraijem i Nateom Mattesonom. Nakon svog debija, 'The Bear' je postao najgledanija polusatna serija FX-a i osvojio je razne nagrade: pobjedu na dodjeli WGA (Udruženje pisaca Amerike) i Indie Spirit Awards, kao i nagradama Zlatni globus, Critics Choice i SAG (nagrada Udruženja glumaca). White je u veljači odnio kući nagradu SAG-a za najboljeg glumca, uz pobjedu na Critics Choice i Zlatnom globusu kao najbolji glumac u seriji.

 | Autor: Hulu Hulu

U drugoj sezoni vraćaju se Carmy, Richie (Ebon Moss-Bachrach), Sydney (Ayo Edebiri), Marcus (Lionel Boyce), Tina (Liza Colón-Zayas), Sugar (Abby Elliott) i Neil (Matty Matheson). Teaser od 30 sekundi ne otkriva nikakve posebne informacije o nadolazećoj sezoni, nego služi tek kao kratki pogled iza kulisa na ekipu iz kuhinje restorana  „The Beef“ dok se reorganiziraju i preuređuju restoran kako bi ga transformirali. 

Zvijezde White i Edebiri, te izvršna producentica Joanna Calo, izjavili su da veza dva glavna lika, Carmyna i Sydney, neće napredovati, nego će ostati suradnici i (donekle) prijatelji u drugoj sezoni. „Željeli smo napraviti priču o prijateljstvu i partnerstvu“, rekao je Storer. 

Dok čekamo drugu sezonu, prva sezona serije 'The Bear' dostupna je za stremanje na Huluu.

Šesta sezona serije Kruna Možda vas zanima Sve što znamo o šestoj sezoni serije 'Kruna', a procurile su i fotografije Williama i Kate sa snimanja Rubrika Life&style Life&style
Photo: Hulu

Komentari 0