Life&style

Autorica slavne erotske trilogije 'Pedeset nijansi' otkrila je naslovnicu svog novog 'vrućeg' romana

  • E. L. James je najavila da će 'Gospođa' biti u prodaji od 20. lipnja, a nastavlja se na prvu knjigu 'Gospodin', koja je izašla u travnju 2019.
  • Prema izdavaču Centuryju, 'Gospođa' će pričati priču o "romantičnom međusobnom odnosu i ljubavi koja nadilazi sve prepreke"
  • Autorica će, kao i u slučaju 'Pedeset nijansi', biti producentica u filmskoj adaptaciji serijala, a prava je ponovno otkupio Universal
  • Pročitaj više: Za sve kojima je Bridgerton probudio strast za povijesnim romansama, imamo 10 odličnih knjiga

Autorica proslavljene erotske trilogije 'Pedeset nijansi', E. L. James, otkrila je naslovnicu svoje nove knjige 'Gospođa'. Riječ je o drugom dijelu još jednog 'sočnog' serijala koju je James opisala kao "strastvenu ljubavnu priču".

E. L. James je najavila da će 'Gospođa' biti u prodaji od 20. lipnja, a nastavlja se na prvu knjigu 'Gospodin', koja je izašla u travnju 2019. Na naslovnici nove knjige prikazana su dva labuda, jedan do drugog, u pitoresktnom jezeru okruženi zelenilom. 

 | Autor: ilustracija ilustracija

Brojni fanovi djela E. L. James, koja su poznata po strastvenom i erotičnom naboju, čekali su četiri godine između dva dijela serijala. Prema izdavaču Centuryju, 'Gospođa' će pričati priču o "romantičnom međusobnom odnosu i ljubavi koja nadilazi sve prepreke".

Prva knjiga nove serije pratila je aristokrata Maxima Trevelyana koji postaje grof nakon što mu brat iznenada umre. Čitatelji se zbližavaju s Trevelyanom dok upoznaje Alessia Demachi, albansku državljanku koja skriva tajnu. Par zatim uspostavlja intenzivnu romantičnu vezu unatoč tome što su iz različitih svjetova u zapletu koji je opisan kao 'moderna verzija Pepeljuge'.

Možda vas zanima Knjiga 'Princeza koja je vjerovala u bajke' neodoljiva je moderna priča smještena u drevna vremena Rubrika Life&style Life&style

'Gospodin' je sletio na listu bestselera New York Timesa samo devet tjedana nakon izlaska u travnju 2019., a zabilježio je fenomenalnu prodaju u čak 33 države svijeta. Universal je otkupio prava za filmsku adaptaciju prema knjigama, potaknuti ogromnim uspjehom filmske trilogije 'Pedeset nijansi'.

 | Autor: ilustracija ilustracija

E. L. James će, kao i u slučaju 'Pedeset nijansi', biti producentica u filmskoj adaptaciji. Njezina trilogija knjiga 'Pedeset nijansi' bili su najprodavaniji bestseleri proteklog desetljeća, a svaki dio je dobio svoju filmsku adaptaciju s podijeljenim kritikama.

Možda vas zanima Novi hit roman 'Djevojke iz Bloomsburryja': Emotivna priča o tri žene koje traže svoj put u svijetu 50-ih Rubrika Life&style Life&style

Selina Walker iz Centuryja je naglasila: "Veliko je zadovoljstvo i privilegija ponovno raditi s Erikom. 'Gospođa' je potpuno zadivljujuća ljubavna priča između dvoje ljudi koji su očito predodređeni da budu zajedno, ali još uvijek moraju smisliti kako pomiriti svoje vrlo različite pozadine. Strastvena je, intenzivna i bogata karakterizacijama i temama. Zavidim svima koji je tek trebaju pročitati."

 | Autor: Pixsell/WENN Pixsell/WENN

 

Photo: Pixsell/WENN

Komentari 0