Life&style

Knjiga 'Princeza koja je vjerovala u bajke' neodoljiva je moderna priča smještena u drevna vremena

  • Knjiga autorice Marcie Grad Powers, 'Princeza koja je vjerovala u bajke', odnedavno je u pretprodaji 
  • Riječ je o nadahnjujućoj suvremenoj pripovijesti smještenoj u drevna vremena
  • Otkrit ćemo ti ukratko o čemu se radi u ovom pitkom književnom djelu

Knjiga autorice Marcie Grad Powers, 'Princeza koja je vjerovala u bajke', je očaravajuća i nadahnjujuća moderna priča smještena u stara vremena te simbolizira putovanje koje svi prolazimo kroz život dok odvajamo iluzije od stvarnosti, suočavamo se sa svojim dječjim snovima i boli te otkrivamo tko smo zapravo i kako život funkcionira. 

Ovo je knjiga u kojoj će se pronaći svaka žena koja je ikada sanjala o pronalasku princa na bijelom konju i sretnom životu 'dok nas smrt ne rastavi', samo da bi njezinu predivnu bajku razbila bolna stvarnost svakodnevice te bi bila povrijeđena od strane onoga koga voli.... To je knjiga i za njezinu majku, kćer, sestru ili prijateljicu koja joj želi pomoći—i mora razumjeti što ona misli, kako se osjeća, zašto ostaje i zašto joj je tako teško pustiti, čak i nakon što ode.

 | Autor: Čitaj knjigu/miss7 Čitaj knjigu/miss7

Odgajana od strane kralja i kraljice, koji su jednako strogi i neprihvatljivi koliko i puni ljubavi, slatka, nježna princeza Viktorija odrasta sanjajući da je spasi princ na bijelom konju, kao što je to u njezinim voljenim bajkama. Kad je spašena, čini se da je sa svijetom sve u redu - sve dok se princ ne pokaže baš dobrim. Prema savjetu dražesnog, raspjevanog sovca koji svira bendžo, princeza se otisne na izazovno putovanje samootkrivanja dok napreduje Stazom istine. Putem se skoro utopi u Moru osjećaja, prođe kroz nevjerojatnu Zemlju iluzija, u Taborištu za izgubljene putnike nauči prepoznati istinu i uđe u otrežnjavajuću Zemlju stvarnosti tragajući za Hramom istine i Svetim svitkom. Naposljetku, uz pomoć sovca i ostalih jedinstvenih i mudrih prijatelja, otkrije da se bajke doista mogu ostvariti – premda ne onako kako je očekivala. 

Možda vas zanima 'Kradljivica riječi': Dirljiva i duhovita knjiga o djevojčici koja se morala izboriti za obrazovanje i pravo glasa Rubrika Life&style Life&style

Ova knjiga oduševit će sve one koji su se borili s boli iz djetinjstva, s osjećajem da nisu dovoljno dobri ili koji su svoju moć prepustili princu zlostavljaču. 'Princeza koja je vjerovala u bajke' dokazuje da su sretni završeci - i novi počeci - uvijek mogući! 

Knjiga je trenutačno u pretprodaji i možeš je naručiti online za cijenu od 16,11 eura (121,41 kn). 

 

Photo: Instagram @citaj_knjigu

Komentari 0