Life&style

Antilop sandale očistila je micelarnom. Rezultat je nevjerojatan, kao nove su, evo što treba napraviti

  • Trljanjem vlažnom krpom ili četkom možemo uništiti boju, a posebna  sredstva za čišćenje antilop kože ne ostavljaju cipele 'kao nove nakon čišćenja' 
  • Međutim, jedna žena nedavno je otkrila rješenje za čišćenje cipela od antilopa – i baš nas je iznenadila

Kiera O'Hagan iz Škotske otkrila je da je micelarna voda u stanju obnoviti cipele od antilopa – što je dokazala fotografijama svojih cipela. Naime, na Tweeter je postala fotke cipela „prije i poslije“ i napisala: „Micelarna voda upravo je očistila sve mrlje s mojih cipela od antilopa. Svi bi to trebale probati.“ Njen savjet brzo se proširio Internetom. 

 | Autor: Twitter Twitter Kierine cipele prije 'tretmana' micelarnom

A ovako je izgledalo nakon: 

 | Autor: Twitter Twitter

Micelarna voda je 'meka voda' koja ima micele u sebi – kuglice molekula ulja za čišćenje. Uglavnom se koristi za skidanje šminke s lica, odnosno općenito za čišćenje lica.

Međutim, dermatologinja dr. Hadley King objašnjava: „Micele privlači prljavština i ulje pa mogu izvući nečistoće iz kože bez da je isuše“ – stoga su i odlično rješenje za čišćenje cipela od antilopa. 

Fotografije cipela Kiere O'Hagan lajkane su više od 36.000 puta, a komentari raznih žena koje su isprobale čišćenje cipela od brušene kože micelarnom vodom jako su pozitivni. Jedna je napisala: „Kunem se da je micelarna voda napravljena od suza jednoroga jer to je na najčarobnija stvar koju sam ikad iskušala“. Dovoljno da isprobamo.  

Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sneki2

    ovo je zaista odličan savjet koji ću isprobati..