Life&style 14. svibnja 2019.

Ako voliš Kinder Bueno, razveselit će te vijest da postoje čak 4 nova Kinder sladoleda

Instagram/Jenlyn Rodriguez.
  • Omiljeni okus Kinder čokolade pojavio se u četiri nove verzije koje jedva čekamo isprobati
  • Kinder Bueno kornetom smo apsolvirale prošle godine kad je stigao u naše dućane
  • Upoznaj Kinder Joy, Sandwich, Cream Stick i Kinder Bueno sladolede
Možda vas zanima... Hura! Znamo kako više nikad nećeš ostati s praznom baterijom mobitela Rubrika Life&style Life&style

Još prošle godine sve nas je oduševila vijest da Kinder Bueno izbacuje na tržište svoje poslastice u drugom obliku, onom hladnom - sladolednom. Svi smo poludjeli za Kinder Bueno kornetom kada je stigao u naše prodavaonice. U tom omiljenom okosu čokolade uživali smo bez grižnje savjesti, a Kinder Bueno osim korneta ima još četiri nova sladoleda.

Kinder Joy Ice Cream

Probudi dijete u sebi najdražom kombinacijom igračke i mliječne čokolade. Kinder Joy Ice Cream sastoji se od dvije polovice - prve od mliječnog sladoleda sa 40 posto svježeg mlijeka i prefine mliječne čokolade, i one druge koju ćeš na kraju otvoriti i razveseliti se jer ćeš u njoj pronaći igračku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joshii Schmidt (@joshii_96) on

Kinder Ice Cream Sandwich

Sladolednih varijacija na temu sendviča ima mnogo, ali ovu Kinderovu jedva čekamo isprobati. Kremasti mliječni sladoled sa 40 posto svježeg punomasnog mlijeka obložen je s dvije strane ukusnim keksom koji je napravljen od čak pet žitarica. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tulang dan Lemak (@tulangdanlemak) on

Kinder Ice Cream Stick

Klasičnim spojem mliječne sladoledne kreme i ukusne kremaste čokolade, ali ne bilo koje, već Kinder ovaj je sladoled na štapići prava mala poslastica za svakoga. 

Možda vas zanima... Lino lada sladoled proglašen je najboljim na svijetu, probali smo ga i znamo čime toliko oduševiljava Rubrika Life&style Life&style

 

Kinder Bueno Ice Cream Bar

Kremasto punjenje od lješnjaka, hrskavi vafl i preljev od čokolade već nas je osvojilo, a mliječni sladoled s okusom lješnjaka, tekuća sredina kreme od lješnjaka i hrskavi čokoladni preljev su nas oduševili. Ovaj sladoled izgledom je jednak kao štapić iz kalsičnog pakiranja Kinder Bueno čokoladice, a i pakiran je na isti način. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina_Go (@tina_wird_leichter) on

 

Komentari 0