Life&style

Ako uspješno riješiš ove dvije detektivske zagonetke, tvoja inteligencija je na zavidnoj razini

  • Provjeri svoje detektivske sposobnosti
  • Svaka od ove dvije pitalice drugačija je, no zahtijeva detektivsko razmišljanje i logiku
  • Hoćeš li odgonetnuti odgovor na jednu ili obje pitalice?

Oduvijek su te zanimali detektivski filmovi? Sada imaš priliku biti u ulozi detektivke. Napregni svoje moždane vijuge i zaključi koji je točan odgovor, a u drugoj pitalici nudimo ti izbor da odgonetneš koji je od ponuđenih odgovora ispravan.

1. Večera u restoranu

Muškarac i žena otišli su u restoran na večeru. Dok su čekali glavno jelo, žena naručila je 5 pića s ledom jer je bilo jako vruće. Žena je odjednom popila 4 pića, dok je muškarac popio samo jedno. Nakon nekog vremena čovjek se razbolio i umro. Doktori su rekli da su sva pića otrovana. 

Pitanje: Zašto je žena preživjela, a muškarac umro? Ponovno pažljivo pročitaj.

 | Autor:

2. Ubojica u zgradi

Tom je primio poruku u kojoj piše da je serijski ubojica upravo primijećen kako ulazi u njegovu zgradu te je zbog toga odlučio pokušati izaći iz zgrade. Dok je čekao lift, istovremeno su na Tomov kat stigla 2 lifta i u oba su se nalazili ljudi koji izgledaju vrlo sumnjivo.

Pitanje: Kojim liftom Tom treba krenuti?

 | Autor:

Možda vas zanima Možeš li pronaći kornjaču na slici u 2 minute? Navodno muškarci imaju minimalne šanse da ju pronađu Rubrika Life&style Life&style

Rješenja:

1. Otrov je bio u ledu. Budući da je žena brzo popila piće, led se nije imao vremena otopiti. Čovjek je polako pio i otrov se stopio u njegovom piću.

2. Ubojica bi dolazio odozdo jer je Tomu rečeno da ubojica upravo ulazi u zgradu.

 | Autor:

Koji je pravi put za bijeg? Nudimo 3 slične pitalice, koliko ćeš ih riješiti?

 

 

Photo: None

Komentari 0