Life&style

Možeš li pronaći kornjaču na slici u 2 minute? Navodno muškarci imaju minimalne šanse da ju pronađu

  • Testiraj svoje strpljenje, sve što trebaš učiniti je da među ovim silnim lokvanjima - uočiš kornjaču
  • Još jedna mozgalica, navodno muškarci imaju jako malo šanse da je riješe
  • Znaš što ti je činiti, plus reci isto i svom dečku, prijatelju, kolegi da vidimo jesu li zaista žene uspješnije u ovoj potrazi

Zadatak je krajnje jednostavan - sve što trebaš napraviti jest da pokušaš među ovim silnim lokvanjima uočiti kornjaču. Međutim, neko nepisano pravilo je da to moraš napraviti u dvije minute. Vjerojatno ćeš uspjeti. No, ako imaš muškarca pokraj sebe, kažu tvorci ove zagonetke, šanse da njemu to pođe za rukom su minimalne.

 | Autor:

Caka je u tome, kažu naučnici, što muški i ženski mozak rade drugačije. Žene su, zbog posebnog načina rada svog mozga, mnogo uspješnije kad rade više stvari odjednom, ali i u rješavanju ovakvih slikovnih pitalica, dok su muškarci generalno bolji od žena kada treba obaviti samo jednu stvar.

Koga zapravo smeta kad žene zarađuju više od muškaraca – muškarce ili žene?

Naravno, ima još mnogo faktora koji utječu na sposobnosti ljudi, što znači da neće baš svaka žena iz prve uočiti kornjaču kao što i neće svaki muškarac nužno pasti na ovom testu.

Možda vas zanima Možeš li pronaći uspavanog psa na ovoj snimci video poziva? Imaš dvije minute... Rubrika Life&style Life&style

Ipak, statistika kaže da će žene u ovom zadatku biti uspješnije. A za sve kojima baš i ne ide, rješenje ti ostavljamo ispod.

 | Autor: Dakle, kako si se snašla?

Jesi li uspjela pronaći kornjaču i koliko ti je vremena trebalo?

U novoj epizodi showa "miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima" briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE

Photo: None

Komentari 0