Life&style

Ako ikada koktele poželimo ispijati u morskoj spilji, ovaj beach bar je prvi koji posjećujemo

Ispijanje koktela i drugih osvježavajućih pića nigdje nije tako opuštajuće kao u beach baru tik uz more - na godišnjem smo, blago omamljeni od sunca i mora i možemo se totalno prepustiti glazbi i ugodnom društvu. S obzirom na to da smo toliko opušteni, neka posebna uređenost samog interijera beach bara nam nije toliko važna jer više pažnje obraćamo na eksterijer - more i lijepi okoliš. 

No, ako ikada poželimo doživjeti jedno sasvim posebno i jedinstveno iskustvo kada su u pitanju beach barovi - Cave bar More koji se nalazi u spilji nam je prva destinacija na popisu. 

 | Autor: Cave bar More Cave bar More Foto: Cave bar More

 | Autor: Instagram @cavebarmore Instagram @cavebarmore Foto: Instagram @cavebarmore

Naime, morska spilja u kojoj je smješten Cave bar More nalazi se na Lapadu, a otkrivena je prije 20-ak godina prilikom izgradnje dubrovačkog hotela More. Ova spilja proteže se na tri razine ispod samog hotela pa tako gosti mogu uživati u njenoj unutrašnjosti (sigurni smo, na vrlo ugodnoj temperaturi), ali i u vanjskom dijelu koji se nalazi tik uz more i s kojeg se pogled pruža na nepregledno plavetnilo. 

Kristalno čisto more, gostima će, osim predivnog pogleda, osigurati i ugodnu, umirujuću zvučnu kulisu s obzirom na to da u samom baru ne svira glazba. 

 | Autor: Cave bar More Cave bar More Foto: Cave bar More  | Autor: Cave bar More Cave bar More Foto: Cave bar More

U Cave baru More, posjetitelji mogu ispijati raznovrsne, šarene koktele ili svoje omiljeno piće, a s obzirom na to da bar može primiti 60-ak gostiju, savršen je za organizaciju raznih događanja poput svadbi, rođendana i slično. 

 | Autor: Instagram @cavebarmore Instagram @cavebarmore  | Autor: Cave bar More Cave bar More Foto: Cave bar More

Photo: Cave bar More
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Domisljato Tako dobro