Life&style

Airbnb nudi besplatan smještaj za tebe i prijateljicu na godinu dana na - Siciliji

  • Airbnb nudi mogućnost besplatnog smještaja na Siciliji 
  • Uvjet je da tamo dođeš na 9 mjeseci i iznajmljuješ jednu sobu, a povesti možeš najbolju prijateljicu ili čak i obitelj
  • U vrijeme digitalnih nomada ova ideja uopće ne zvuči nemoguće, a plus je i što ćeš zaradu od iznajmljivanja moći zadržati

Airbnb svojim gostima nudi šansu da odsele na Siciliju i tamo žive bez plaćanja stanarine skoro godinu dana! Ponudili su smještaj za tebe i tvoju prijateljicu, a uz sve to tu je i mogućnost zarađivanja novaca.

Riječ je o smještaju u jednome tradicionalnom selu gdje će dvoje sretnika moći i iznajmljivati sobu pa tako skupiti dodatan novac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Airbnb (@airbnb)

A ako silno želiš promijeniti okolinu ovo bi za tebe mogla biti idealna odluka! Sambuca je sicilijansko selo koje bi bilo tvoj novi dom, a živjela bi u tradicionalnoj trokatnici i iznajmljivala sobu drugim gostima. Štoviše, obvezala bi se živjeti tamo tri mjeseca, a devet bi mjeseci trebala iznajmljivati jednu prostoriju.

Možda vas zanima Od sada na Airbnb-u možeš unajmiti vilu iz filma ‘House of Gucci’, a evo koliko košta noćenje Rubrika Life&style Life&style

Sve je to dio politike pomlađivanja tamošnje zajednice, a nama uopće ne zvuči loše upustiti se u avanturu života, osobito u vrijeme digitalnih nomada... Zamisli samo lokalne restorane, predivne zalaske sunca, vožnju kroz malena sela dok se s radija šire najljepše talijanske melodije...Uključila bi se i u život lokalaca, branje maslina, pripremu najukusnijih talijanskih jela... Zvuči li kao život iz snova?

 | Autor: Airbnb Airbnb

Možeš uključiti i svoju najbolju prijateljicu ili možeš povesti užu obitelj jer vas maksimalno može biti dvoje odraslih i dvoje djece. Zauzvrat ćeš morati samo iznajmljivati jednu sobu, ali prihod ćeš moći - zadržati.

 | Autor: Airbnb Airbnb

Možda se ovog sela već sjećaš, jer su 2019. godine prodavali kuće za samo jedan euro kako bi potaknuli ljude na doseljavanje. I jednu je od tih kuća talijanski arhitektonski studio Didea pretvorio u primamljivi dom za tebe i tvoje najdraže. Kuća je podijeljena na tri kata.

 | Autor: Airbnb Airbnb Na jednom se nalazi dnevna soba i glavna spavaća soba s ugrađenom kupaonicom, na drugom su dnevni boravak, kuhinja, radni prostor i kupaonica te spavaća soba u prizemlju, a jedan od katova ima i dodatnu dnevnu sobu.

 | Autor: Airbnb Airbnb Ipak, postoji nekoliko uvjeta - moraš imati više od 18 godina i preseliti trebaš već 30. lipnja ove godine. Ne trebaš pričati talijanski, iako bi to bio bonus, ali zato tvoj engleski treba biti jako dobar.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Osim toga, trebala bi se rado upustiti u način života zajednice kako bi zadovoljila kriterije idealanog kandidata, a prijaviti se možeš ovdje.

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

"Trebaju biti kao mi, malo ludi. Zaljubiti se u prizore, zvukove i mirise ovog mjesta", rekao je gradonačelnik Sambuce, Leonardo Ciacco, pozivajući ljude da se prijave na ovu jedinstvenu avanturu života.

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

E sad - iako Hrvatska nije navedena kao zemlja iz koje bi kandidat(kinja) mogao/la doći, vjerujemo da se uz malo truda puno toga može postići, a ako nešto doista želiš i znaš da je baš to za tebe - vjerujemo da ćeš uspjeti. Osim toga, i susjedi smo, znamo se...

Možda vas zanima Odsad možeš unajmiti kultni stan Carrie Bradshaw iz 'Seksa i grada', a možeš isprobati i njezine cipele! Rubrika Stars Stars

 

Photo: Shutterstock

Komentari 0