Life&style

5 stvari koje žene rođene u znaku Raka čine krajnje neodoljivima

  • S prvim je danom ljeta započela i vladavina horoskopskih Rakova i Račica koja traje do 22. srpnja
  • Ovaj znak vrlo je empatičan i privržen - zato je sjajno kad ti je Rak prijatelj ili partner
  • Račice su izuzetno ženstvene, nježne i uvijek se vode za intuicijom. Slove kao najbolje supruge u zodijaku, a to je samo početak...

Djevojke rođene u ovom horoskopskom znaku su emotivne, odane i nesebične što ih čini omiljenim pripadicima svakog društva. One su tip ljudi koji tuđe potrebe stavljaju na prvo mjesto pa su zbog toga prijatelji kojima se svi rado povjeravaju i obraćaju za pomoć. Romantične su, emotivne i karizmatične. Teško je izdvojiti samo nekoliko kvaliteta ovog znaka, ali odabrali smo 5 omiljenih kako bismo svima dali do znanja zašto su Račice tako sjajne.

Možda vas zanima WOW! Pripadnice ova 3 horoskopska znaka najbolje su zavodnice Rubrika Love&Sex Love&Sex

1. Znaju da ljubav ide kroz želudac

Račica zna da najbrži put do nečijeg srca prolazi kroz želudac. S obzirom da svoje slobodno vrijeme najviše voli provoditi s bližnjima, nema joj dražeg nego ga začiniti kakvim ukusnim jelom. Ovdje se ne radi samo o tome da žena Rak dobro kuha, nego i o tome da se zna i voli brinuti za sebe, ali i za svoje voljene. Imati jednu takvu neovisnu, a brižnu osobu u svom životu je zaista neprocijenjivo. 

Možda vas zanima Otkrij svoju idealnu kavu prema horoskopskom znaku Rubrika Life&style Life&style

2. Ili sve ili ništa

Ako u svojoj blizini imaš neku Račicu, onda znaš da one ništa ne rade polovično. U stvari u koje vjeruje i ima strast, ulaže 100% sebe - bilo da se radi o poslu, školi, ljubavnoj vezi ili prijateljstvu. Jednom kada Račica nešto odluči, ne odustaje dok to i ne ostvari. Njezina odlučnost zadivljuje i zato mnogima u životu služi kao uzor. Račice uče svoje prijatelje i obitelj kako u životu mogu ostvariti sve što zamisle.

3. Sluša svoju intuiciju

Rak je vrlo intutitivan znak koji se uvijek vodi vlastitim osjećajem. Svoje odluke donosi savjesno i odgovorno, bilo da se radi o ljudskim ili poslovnim odnosima. Ako u vezi nečega nema dobar osjećaj, nema te sile koja će ju natjerati da se upušta u to. Račica svoju intuiciju koristi i kako bi pomogla drugima te svoje bližnje mnogo puta spašava loše donesenih odluka.

4. Nesebična je

Na nju uvijek možeš računati jer nerijetko tuđe potrebe stavlja ispred svojih. Nesebična priroda još je jedan faktor uz vanjštinu koji je čini privlačnom. U početku je potrebno neko vrijeme da ti se otvori, ali jednom kada ju pridobiješ na svoju stranu, imat ćeš odanog prijatelja za cijeli život.

5. Svijet gleda ružičastim naočalama

Račica je jedan od idealističkih znakova koji voli sanjati i gledati svijet ružičastim naočalama. S druge strane, može postati pesimistična kada joj stvari ne idu po planu, ali nikada ne odustaje. Voli donositi dašak mašte u spavaću sobu i isprobavati nove stvari. Najbolje se slaže s ljudima koji su otvoreni poput nje jer joj u protivnom postaje dosadno. 

Photo: Unsplash/Matthew Hamilton

Komentari 0