Life&style

5 stvari koje nikada ne bi trebala imati u svojoj dnevnoj sobi, a sigurno imaš barem dvije

  • Osjećaš se ponekad nelagodno u svojoj dnevnoj sobi?
  • Mnogo je potencijalnih razloga, ali nisi još uspjela dokučiti pravi
  • To bi moglo biti zbog ovih pet stvari koje nikada ne bi trebala imati u dnevnoj sobi

Dnevna soba je središnja točka našeg stana i uvijek bi trebala odisati ugodnom i privlačnom atmosferom kako bismo se mogli osjećati doista ugodno. Međutim, poput kuhinje ili spavaće sobe, postoji nekoliko stvari koje mogu učiniti upravo suprotno. Na primjer, ovih pet…

1. Kauč na razvlačenje

Kauč na razvlačenje zasigurno je praktičan zbog svoje dvostruke funkcije, ali ne bi trebao biti u dnevnoj sobi, osobito ako ga možeš smjestiti u radnu ili gostinjsku sobu. Naime, kauč na razvlačenje često ni ne izgleda spektakularno i dosadan je u dizajnu, a niti je dugoročno toliko udoban kao pravi kauč.

3 najljepša trenda za uređenje malih i velikih dnevnih soba u 2021.

2. Osušene biljke

Osušene biljke i cvijeće nemaju što raditi u dnevnoj sobi ili u bilo kojoj drugoj prostoriji u stanu - jednostavno ne izgledaju dobro. Bolje ga se riješiti i zamijeniti svježim biljem i cvijećem. Savjet: ako nisi baš „talentirana“ za održavanje biljaka i cvijeća, biljke za jednostavnu njegu (poput kaktusa ili sukulenata) najbolji su izbor.

3. Prejako svjetlo

Prejako i žarko svjetlo može začas uništiti ugodnu atmosferu u dnevnoj sobi. Stoga radije odaberi ugodna svjetla, svjetla u nizu i slično, u različitim intenzitetima svjetlosti.

Možda vas zanima Ovo će biti 5 najpopularnijih trendova u spavaćim sobama tijekom ove godine Rubrika Life&style Life&style

4. Oprema i pribor za vježbanje

Bilo da se radi o traci za trčanje, crosstraineru ili podlozi za fitness: sportska oprema i dodaci za trening ne spadaju u dnevnu sobu. Često zauzimaju puno prostora i ne doprinose baš ugodnoj atmosferi sobe. Savjet: ako nemaš druge mogućnosti za treniranje negdje drugdje zbog nedostatka prostora, trebala bi pospremiti iz vidokruga bučice, prostirke za vježbanje i slično nakon svakog treninga.

 | Autor: Pinterest Pinterest

5. Prazni zidovi

Prazni zidovi u dnevnoj sobi čine da soba izgleda gola i neudobna. Stoga nikada ne bi trebala ostavljati sve zidove praznima, nego tu i tamo objesi nekoliko slika ili stavi nekoliko polica kako bi stvorila ljepšu atmosferu.

Možda vas zanima Ovih 5 pogrešaka mogu učiniti tvoj dom manje ugodnim mjestom za boravak Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    srecom nista od toga