Life&style

5 osobina žena rođenih u znaku strijelca

Iako kažu da je studeni, mjesec strijelaca, najmračniji mjesec u godini, za strijelce vrijedi potpuno suprotno - otkrivamo kakve su žene u ovom znaku

Za strijelce možemo reći da su definitivno jedan od najpozitivnijih znakova u Zodijaku. Njihov optimizam je nepopravljiv, želja za otkrivanjem novog i nepoznatog svakim je danom sve veća, a njihove odluke sve su čvršće. 

Možda vas zanima Za ove znakove 2019. će biti osobito sretna Rubrika Life&style Life&style

U nastavku donosimo koje sve osobine krase žene rođene u ovom znaku:

Odlučnost

Jedan od glavnih aduta ovih djevojaka je odlučnost. One točno znaju što žele u životu i, što je još važnije, ono što ne žele. Njima je najvažnije da budu sretne i ispunjene u životu i upravo zbog toga bez razmišljanja napustit će partnera koji ih ne usrećuje, posao s kojim nisu zadovoljne i okruženje koje im ne odgovara. Nakon što donese svoju konačnu odluku, nitko je ne može razuvjeriti. Zbog svoje odlučnosti nerijetko je dominantna u društvu i ljubavnim odnosima. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Pozitivnost

Žene u znaku strijelca čvrsto vjeruju u sebe i u ono što rade. Ne boje se izazova i vjeruju kako će sve na kraju biti onako kako treba. Kada im u životu ne polazi sve za rukom, ne padaju u depresiju, već u svemu pronalaze svijetlu točku i nešto pozitivno. Zbog svog zaraznog optimizma, ljudima oko sebe su velika inspiracija. Uvijek će pomoći izvući druge iz depresije i uvjeriti ih da će sve biti dobro. 

Radoznalost

Po prirodi su radoznale skitnice u neprestanoj potrazi za avanturama. Putovanja su im u krvi i žele istražiti svaki kutak na svijetu. Imaju neiscrpnu energiju i uvijek su spremne za "akciju". S obzirom na to da ih ne drži mjesto, teže im je pronaći partnera koji će pratiti njihov životni tempo. One ne mogu mirno sjediti na kauči i odmarati ispred tv-a pa će svaki slobodni trenutak iskoristiti za posjećivanje novih mjesta i isprobavanje novih stvari. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Društvenost

Zahvaljujući svojoj radoznalosti, žene strijelci imaju puno prijatelja i poznanika. Ne boje se upoznavanja novih ljudi, već teže prema tome. Na život gledaju potpuno otvoreno, nemaju predrasuda, nikoga ne osuđuju i uvažavaju tuđa mišljenja i uvjerenja. Osim toga, ne nedostaje im ni smisla za humor zbog čega ih ljudi izrazito vole. Kada je zabava u pitanju, na strijelce uvijek možeš računati, a provod je zagarantiran!

Možda vas zanima Vodenjak veterinarka, Lav političarka... Koji je idealan posao za tvoj horoskopski znak? Rubrika Life&style Life&style

Neovisnost

Pripadnice ovog horoskopskog znaka su veoma samostalne. Čak i kada imaju partnera, uspijevaju zadržati svoju neovisnost, što nekim pripadnicima muškog roda malo smeta, dok su drugima zbog toga još privlačnije. Kada je ljubav u pitanju, žele pronaći partnera ravnoga sebi, a to podrazumijeva da i on bude avanturističkog duha jer one ne vole monotone veze. No, žene strijelci istinski uživaju u svojoj samoći pa ne teže tome da preradno pronađu svoju "jaču" polovicu. 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0