Life&style

Za ove znakove 2019. će biti osobito sretna

Za neke će sljedeća godina biti prekretnica u životu, razdoblje velikih promjena – i to nabolje!

OK, znamo da smo još prekjučer uživale u kratkim rukavima ispijajući kavu negdje na otvorenoj terasi, ali Nova godina je jako blizu. Jesi li možda počela razmišljati o novogodišnjim odlukama? Želiš nešto promijeniti u svom životu? Bez brige, ako spadaš među ova četiri horoskopska znaka, sljedeće godine ti neće nedostajati sreće! 

Možda vas zanima U ovom horoskopskom znaku rođeno je najviše milijardera - možda su zvijezde i na tvojoj strani? Rubrika Life&style Life&style

Bik 

Bik će sljedeće godine imati jako puno sreće, a osobito u poslu i financijama. Već na početku godine zvijezde će za tebe biti blagonaklone pa će nestati svi problemi koje si imala u 2018. godini. I još bolje: usprkos uspjehu na poslu i boljim financijama, godina će ti biti opuštena i mirna. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Škorpion 

Posao i ljubav spadaju među najvažnije stvari u životu, a oboje će za Škorpione sljedeće godine biti super. Poslovni uspjeh pobrinut će se za to da si konačno možeš priuštiti nešto „veliko“, a promjene u ljubavi otjerat će i zadnje ostatke nezadovoljstva iz tvog života. Ako si u vezi, konačno ćeš riješiti sve probleme, a solo Škorpionima bi uskoro mogla na vrata pokucati velika ljubav. 

Možda vas zanima Mjesec u kojem si rođena otkriva ti koliko ćeš biti sretna u životu Rubrika Life&style Life&style

Lav 

Već si duže vrijeme pred velikom odlukom i nikako da napraviš prvi korak? Sljedeće godine ćeš se usuditi! Svejedno je li riječ o novom poslu, kupovini stana ili preseljenju u novi grad. Zvijezde su ti naklonjene i na kraju će sve ispasti dobro, ne brini. Primijetit ćeš da ti odluke lakše padaju te nećeš imati više onaj mučan osjećaju u trbuhu. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Vaga 

Već duže vremena imaš višak kilograma i loše se osjećaš zbog toga? Onda imamo dobre vijesti. U 2019. godini ćeš se početi baviti sportom - i to s guštom. Ali, to nije sve: navala energije i poboljšano zdravlje dobar su temelj za promjene – osobito kad je ljubav u pitanju. Zbog toga bi se sljedeće godine mogla udati ili imati prinovu u obitelji. 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0