Life&style 13. listopada 2018.

Mjesec u kojem si rođena otkriva ti koliko ćeš biti sretna u životu

Thinkstock.

Horoskopski znak može puno toga otkriti o tvom karakteru i životu. Može ti i otkriti i koliko ćeš biti sretna u životu…

Čak i ako ne vjeruješ sto posto u horoskope, sigurno ti se nekoliko puta dogodilo da je sve što piše o tvom znaku milimetarski točno. Horoskopski znak u kojem smo rođene može nam opisati karakter, dati smjernice o našem ljubavnom životu te otkriti koliko se dobro razumijemo s nekim. Ali, to nije sve: mjesec u kojem si rođena otkriva koliko će ti život biti sretan. Kad si ono rođena?  

Siječanj 

Siječanj je prvi mjesec kalendarske godine pa je i simbol novog početka. Osobe rođene u znakovima jarca i vodenjaka pune su životne radosti. Oni ne gledaju svaku godinu, nego svaki dan kao novi početak. Za njih je život poklon koji treba dobro iskoristiti. Stoga svi rođeni u siječnju uvijek izvuku pozitivno iz svega. 

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

Veljača 

Veljača je sivi mjesec? Možda – ali u drugom mjesecu godine nije tek vrijeme postojano i mirno – osobe rođene u veljači stoje čvrsto sa dvije noge na zemlji. Tako vodenjake i ribe rijetko što može izbaciti iz takta. Spadaju među najsretnije ljude, jer zadržavaju unutarnji mir, sve promatraju jasnim pogledom te sve prepreke gledaju kao priliku da nešto nauče dok ih svladavaju. 

Ožujak 

Ožujak ima određenu svježinu i jasnoću, koja se preslikava i na ribe i ovnove. Osobe rođene u ožujku odlikuju se velikom iskrenošću. Gledaju stvari onakve kakve jesu i ništa ne uljepšavaju. Ali, svojom prevelikom iskrenošću često „nagaze“ druge. To može štetiti vezama pa su često osamljeni. 

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

Travanj 

Sanjaš o vječnoj, pravoj, istinskoj ljubavi? Onda je sreća na tvojoj strani! Osobe rođene u travnju su obilježene vrijednostima poput čistoće i povjerenja te ima je najvažnija iskrena i otvorena veza prema partneru i prijateljima. Rođeni u znaku ovna i bika imaju u svom iskrenom i čistom biću kamen temeljac sretnog života. Ako još pronađu pravog partnera, sreća im je savršena! 

Svibanj 

Osobe rođene u svibnju slove kao vrlo strpljive. Mudre su i znaju da za dobre stvari treba neko vrijeme. Međutim, njihovo beskrajno strpljenje ponekad im smeta – često čekaju bespotrebno, umjesto da ofenzivno krenu u akciju i bore se za sebe. To je jedino što otežava njihov puta ka sreći. Osobe rođene u znaku bika i blizanaca će svojim prizemnim i pouzdanim načinom života daleko dogurati u životu. 

Lipanj 

Rođena si u lipnju? Onda te vjerojatno odlikuje pristojnost, vjernost te osobito skromnost. To su vrijedne osobine koje će ti obasipati život s puno veselja i prijatelja. Ali, oprez – tvoja skromnost je meka za one koji te žele iskoristiti. Osobe rođene u znaku blizanaca i raka trebale bi malo češće stavljati sebe u centar pažnje – priušti se nešto ciljano samo za sebe! 

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

Srpanj 

Rođeni u znaku vatre, srpanjski znakovi su puni energije i neustrašivi su. Nijedna prepreka nije previsoka, nijedan put predalek. Osobe rođene u srpnju traže izazove. To je super, jer samo tako mogu rasti i voditi sretan i ispunjen život. međutim, energija raka i lava nije bezgranična. Ako ne pripaze, izgorjet će i u pogrešnom trenutku će ostati bez daha. Put do sreće ćeš pronaći ako povremeno malo predahneš. 

Kolovoz

Osobe rođene u kolovozu odlikuju snaga i ambicioznost. To je gotovo nepobjediva kombinacija! Horoskopski znakovi djevica i lav znaju kamo žele te će se svim sredstvima boriti za to. Ali, pri tome će uvijek ostati vjerni svojim unutarnjim vrijednostima – nikad se neće boriti prljavo. Ono što je u njihovoj moći, to će i napraviti. A ono što ne mogu, lako će prihvatiti da ne mogu – ali neće zaboraviti, nego će se potruditi, naučiti što treba, sve da ipak dođu do cilja, ma koliko god da to trajalo. Točno tako neumorno će raditi na svojoj sreći. 

Rujan 

Rođena si u rujnu? Onda je tvoj karakter pravo blago: čistoća i veliko suosjećanje su osobine vage i djevice, koje ih čine jako cijenjenim prijateljicama. Ostaješ vjerna svemu što radiš, ali paziš na ljude oko sebe. Primjećuješ ako je nekome loše, ako treba pomoć – i odmah si spremna pomoći. Čak si spremna staviti vlastitu sreću na bubanja. Kako bi imala sretan život, ne smiješ se previše izgubiti u osjećajima drugih – slušaj sebe i postani malo više egoistična! 

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

Listopad 

Osobe rođene u listopadu su pune nade i vjere u dobro. Pune elana grabe kroz život, a inspiriraju ih male stvari. Ljudi rođeni u znaku vage i škorpiona jako su kreativni. Lako im je iz svake situacije izvući nešto pozitivno i vidjeti samo dobro. Puni su ideja i bez napora stižu do cilja – i to na vrlo individualan i iznenađujući način. Osobe rođene u listopadu vodit će jako sretan život. 

Studeni 

Premda je vani sve hladnije i mračnije, osobe rođene u studenom su jako vesele i vedre. Pune su životne energije i gotovo uvijek su dobre volje. Osobe rođene u znaku škorpiona i strijelca su zbog toga pravi srećkovići. Čini se da ima ništa ne može stati na put, a i kad se pojavi neka neočekivana prepreka, pronađu neko kreativno i genijalno rješenje kako bi izvukle iz toga nešto pozitivno. 

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

Prosinac 

Osobe rođene u prosincu stoje čvrsto sa dvije noge na zemlji. Vrlo su izdržljive i uporne kad je riječ o traženju sreće. U isto vrijeme imaju i određenu duhovnu stranu. Znaju da će se sve stvari nekako posložiti kao što su si zamislile. Stoga osobe rođene u znaku strijelca i jarca vode sretan život – koji možda izvana nije toliko vidljiv. 

Komentari 0