Life&style

5 objava na Instagramu koje nas baš znaju iziritirati tijekom lockdowna

  • Naravno, oduvijek su postojali: oni genijalci čiji su postovi u svijetu Instagrama samo izazvali kolutanje očima
  • Međutim, u vrijeme odricanja i povlačenja čini se da smo i mi malo osjetljiviji jer na svojoj koži osjećamo kako izgleda stvarnost, a s druge su strane neki korisnici potpuno izgubili dodir s njom
  • Otkrit ćemo ti 5 tipova objava na Instagramu koji nam ovih dana znaju ići na živce 

Od poziranja na egzotičnim destinacijama do frakcije „bogati i siromašni“: evo naših najneugodnijih Instagram pozera za vrijeme korona krize. 

1. Putnici - sa sunčanih plaža

Premda nam je hladno i već imamo velike sumnje u postojanje sunca, ova vrsta korisnika Instagrama stigla je na otok Južnog mora za vrijeme teškog lockdowna. Odatle nestrpljivo posta fotke à la „napeto tijelo na plaži s daskom za surfanje ispod ruke“, fotke „pozdrav suncu na plaži pod palmama“ ili „oh, toliko se zabavljam sa svojim egzotičnim koktelom u beskonačno velikom bazenu“. Hvala ti, zaista, vrlo lijepo od tebe, mislimo u sebi dok čučimo na kauču i pokušavamo zagrijati dušu kuhanim vinom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sabrina Verga (@sabryverga)

2. Produhovljena škvadra dubokih poruka

Tako su nevjerojatno zahvalni za sve što ih je nama ostalima grozna 2020. godina naučila. Prije krize ništa nije imalo smisla, a sada: zuuum, i ti si potpuno nova osoba i živiš u izobilju sreće, pozitive, divnih stvari koje ti se događaju... (na engleskom „Abundance“, također nova fancy riječ na Instagramu). I sve to, naravno, samo snagom misli. Doduše, pokušali bismo to i mi, ali nažalost veliko pročišćenje ne događa se preko noći. 

Možda vas zanima Maja Šuput pohvalila se egzotičnim putovanjem: ''Ne mogu zakinuti svoje pratitelje za ovu trudničku avanturu'' Rubrika Life&style Life&style

3. Freak za fitness i zdravlje

Oni nam postaju svoje slogane #titomožeš i #nemaisprike! Ne, ne možemo i ne želimo. Zašto bismo trebale ustati iz kreveta ranije ujutro i trčati na minus tri? Zašto bismo ujutro trebali piti zeleni smoothie kad možemo jaja i slaninu za doručak u kućnom uredu (konačno to možemo, na "pravom" poslu baš nije bilo prihvatljivo)? Pod “optimalnim tijelom” u vrijeme lockdowna podrazumijevamo #priuštisimiriodmor vrijeme.

4. „Bogati i siromašni“

Oh, uganula si gležanj dok si skijala u svom drugom domu u St. Moritzu? Nedostaje ti trening s osobnim trenerom zbog ograničenja? Oh, daj plači u tišini!

Možda vas zanima Instagram teror: tko laže da svu tu hranu pojede? Rubrika Life&style Life&style

5. Kraljica obiteljske idile

Dok mi na brzinu podgrijavamo ostatke pizze od jučer, posrćemo preko planina rublja za glačanje i svako toliko lupiomo glavom od zid jer djecu ipak NE možemo poslati u školu za tri dana), ova vitka i dotjerana mama pokazuje kako je pripremila carpaccio od cikle s pjenicom od hrena. Tu je i veganska savijača od kruške i brusnice s pestom od pistacije. Čini se da i njeno dvoje djece vole carpaccio. A izbildani partner ne voli toppinge, ali voli ih ljubiti i to često po njihovoj savršeno friziranoj kosi. U pozadini možemo vidjeti jastuke na sofi: raspoređene po bojama. Uzalud tražimo igračke na podu ili mrvice na stolu. A onda odemo povratiti…

Pogledaj video: Znaš li da si genijalna?

Photo: Shutterstock/Getty

Komentari 0