Life&style

5 najvećih wellness trendova za 2018.

Ponovi za nama: "Ovo će i službeno biti moja najzdravija godina do sad!" Živjela 2018.!

I dok smo u 2017. obožavali prirodnu ljepotu, opuštajuće kupke i probiotike, u novoj godini stvari postaju još zanimljivije i još bolje. Wellness je postao više mainstream nego ikad, a ljudi sve više i više traže način kako uklopiti zdrave navike u svoje dnevne rutine - od hrane i opuštanja pa sve do ljepote i duhovne obnove. Odabrali smo top wellness trendove s kojima ćemo se sigurno svi poigrati ove godine - i na kraju ćemo se osjećati bolje nego ikad! 

Isključivanje

Već znamo da bi svi trebali isključiti telefone i nikako ne gledati TV prije spavanja, jer svjetlost iz elektronskih naprava remeti cirkadijurni ritam tijela, zbog čega nam je sve teže i teže zaspati. Obavezno bi trebali posvetiti više pažnje digitalnom detoksu pa čak i nekim wellness programima čiji je fokus smanjiti upotrebu telefona u svakodnevnom životu. Čak je i 30 minuta meditacije dnevno dovoljno da se odmoriš i očistiš od loših zračenja.

Možda vas zanima Opusti se... S ova tri psiho-trika ništa te neće izbaciti iz takta Rubrika Life&style Life&style

Suplementi za mentalno zdravlje

Iako smo ih prije povezivali s prehranom i ljepotom, suplementi su postali važan dio mentalnog zdravlja. Njima se može tretirati nekoliko različitih problema, uključujući i stres te promjene raspoloženja. 

 | Autor: Instagram Instagram

Alternativna wellness pića

Stručnjaci su sigurni kako nam zdrave zamjene za kavu stižu u bliskoj budućnost. Da, imamo pića od matche i kurkume koja su popularnija nego ikad, ali u 2018. očekujemo jednu sasvim novu generaciju wellness pića koja bi nas napokon (jednom zauvijek!) mogla odviknuti od kave s mlijekom...

Možda vas zanima Isprobaj za zdravlje! 3 supernapitka za jačanje imuniteta Rubrika Life&style Life&style

Tehnologija spavanja

San je napokon dobio pažnju kakvu zaslužuje. Od aplikacija pa sve do posebnih madraca, postoji cijela tehnologija spavanja koja ti omogućuje odmor kao nikad do sad. Regulator temperature, pametni alarm, madrac s ugrađenim grijačima,...

 | Autor: Instagram Instagram

Manifestacija

Nije samo ono što staviš u sebe važno - važno je i ono što i kako misliš! Baš zato će rituali manifestacije biti ogromni u 2018., a pozitivne misli su ono što će ti promijeniti život. Moraš vjerovati u svoje želje i snove te živjeti u skladu sa svojim odlukama! Samo nebo nam je granica u 2018. godini. 

Photo: Instagram

Komentari 0