Life&style

Pogledaj kako je slatko! 4 savjeta kojima možeš uljepšati stan bez puno novca

  • Tko ne bi želio stanovati u stanu koji izgleda poput onih iz specijaliziranih časopisa ili portala?
  • Za to ti ne treba bogatstvo – jedino malo mašte i spretne ruke – jer mnoge stvari možeš sama napraviti
  • Pogledaj ova četiri rješenja, nisu li super? 

 

Ponekad za najljepše stvari nije potrebno puno novaca. Sigurno si već doživjela navalu sreće i zadovoljstva kad si napravila nešto svojim rukama – taj osjećaj je doista sjajan, zar ne? Imaš li tek malo vremena i volje, svoj stan možeš u tren oka pretvoriti u lijep prostor sa stilom – onako kako si oduvijek željela….

1. Uzglavlje kreveta 

Kreveti s uzglavljem „podižu“ prostor spavaće sobe. Nažalost, takvi su kreveti poprilično skuplji od ostalih modela. Međutim, dizajniraš li sama uzglavlje, itekako možeš uljepšati svoju spavaću sobu. Možeš jednostavno obložiti drvenu dasku platnom koje ti se sviđa ili zalijepiti iznad kreveta tapetu koja „lažira“ uzglavlje. 

2. Originalni jastuci za sofu 

Vrlo jednostavno ih je napraviti – možeš jednostavno kupiti „osnovni“ jastuk i jastučnicu te na to našiti ostatke platna ili „cofleke“. Za to ti ne treba šivaći stroj – upotrijebi ruke i malo mašte… 

 

Možda vas zanima 4 modela stolnih svjetiljki koje će unijeti dašak luksuza u tvoj dom Rubrika Life&style Life&style

3. Kamin donosi glamur u dnevnu sobu 

Kako bi samo bio cool kamin u dnevnoj sobi! Često misliš o tome? Rečeno – napravljeno! Za to ti ne treba bušenje, rušenje, niti dopuštenje vlasnika. Komade stiropora od kojih možeš kreirati kamin jeftino možeš nabaviti u trgovinama. Možeš naći i nešto skuplje varijante (kopije kamina) od drva. 

4. Od košarice za 9,99 kuna možeš napraviti supermoderan ukras 

Ponekad je umjetnost u detalju! Kako bi običnoj posudi dala „ono nešto“, jednostavno je „ogrni“! Sve što trebaš jest lijepo uže i pištolj za vruće ljepljenje. 

Možda vas zanima Vrijedi isprobati! S ovim jednominutnim pravilom će tvoj stan uvijek biti pospremljen i čist Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0