Life&style

5 horoskopskih znakova koji najčešće postanu slavni

  • Dakako da horoskopski znak ne garantira slavu, ali nekim je znakovima, izgleda, lakše postati celebrity
  • Ovnovi imaju snažnu volju, vodenjaci su umjetnički nastrojeni... Tko je još u njihovu društvu?

Je li moguće da odmah nakon rođenja možemo znati jesmo li predodređene da postanemo poznate i slavne? Ako ćemo vjerovati istraživanju Sveučilišta Connecticut, možda bi se to moglo naslutiti. Naime, u istraživanju je otkriveno da većina poznatih svjetskih faca nevjerojatno često imaju jednake horoskopske znakove. 

Ovih 5 znakova najčešće postanu zvijezde 

Analiza podataka od 300 poznatih osoba – među kojima su bili umjetnici, znanstvenici, celebi, sportaši i književnici – pokazala je famoznu činjenicu – uspješni i poznati ljudi rođeni su najčešće između prosinca i ožujka. Dakle, strijelci, jarci, vodenjaci, ribe i ovnovi su – kako izgleda – horoskopski znakovi koji obećavaju slavu. 

Možda vas zanima Je li stvarno teško raditi s prijateljicom? Rubrika Život Život

Naravno da horoskopski znak nije prava garancija za uspjeh. Ali, čini se da karakteristike koje imaju osobe rođene u tim horoskopskim znakovima pomažu da iste postanu slavne. Primjerice, ovnovi imaju snažnu volju, vodenjaci i ribe su umjetnički i kreativno nastrojeni, strijelci su otvoreni i samouvjereni, dok su jarci izrazito usmjereni na uspjeh. 

Možda vas zanima Radiš li ovo dok se gledaš u zrcalo? Psihologinja objašnjava koliko samokritičnost može biti opasna i kako je pobijediti Rubrika Život Život
Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0