Life&style

5 dobrih razloga zašto je imati 40 godina bolje od 30, bez zezancije

  • Čini ti se da je 40 godina puno i pomalo te hvata panika?
  • Bez brige, nisi jedina koja tako misli – i nisi jedina koja je u panici bez razloga! 
  • Otkrit ćemo ti 5 razloga zašto su četrdesete bolje od tridesetih 

Nedavno si navršila 40 godina? Čestitamo ti od srca! Naime, nema apsolutno nikakvog razloga da zbog toga budeš nesretna! Osim što su četrdesete nove tridesete, čak su i puno više! Otkrit ćemo ti zašto… 

1. Možeš konačno bez grižnje savjesti ležati na kauču! 

Festivali po kiši i blatu? Opijanje do pet sati ujutro? Obavezan odlazak na otvaranje novog restorana? To si sve već prošla više puta i bilo je super! Međutim, ako želiš jednostavno ljenčariti kod kuće na trosjedu, točno znaš da ništa toliko bitno nisi propustila. A onda kad izađeš, uživaš više nego ikada. 

2. Točno znaš što želiš. 

Puno toga si probala i prošla te točno znaš što ti odgovara. Ne moraš se svidjeti svima, jer to je i tako nemoguće. A kad kažeš „ne“, odjednom je to razumljivo. Više nisi djevojka. Na sreću. 

3. Izgled ti nije više toliko bitan! 

Sa 40 godina vjerojatno već imaš pokoju boricu na licu. Međutim, tada ti postane apsolutno jasno da to nije prva, a niti zadnja bora. I da, koža na nadlakticama bila ti je nekada napetija. Ali, nemaš problema s time kao što bi vjerojatno imala prije 10 godina – i znaš da sada (kao i onda) izgledaš jako dobro. 

Možda vas zanima Bojiš se starenja? Ako te život veseli, sestro slatka, godine ti ne mogu ništa Rubrika Miss7 Blog Miss7 Blog

4. Sada razumiješ muškarce i kako se ponašati prema njima! 

Tipovi koji se ne ponašaju lijepo prema tebi odavno nemaju pristup tvojoj kući. Već imaš dvoje djece i pravog muškarca ili je prvi dio planiranja obitelji iza tebe ili si solo i uživaš u seksi vezi. U svakom slučaju ne vjeruješ više u princa na bijelom konju, što čini stvari puno manje kompliciranima. 

5. Postoje puno gore stvari! 

To je istovremeno žalosno i korisno. Sa 40 smo već toliko toga doživjele da znamo da postoje puno dramatičnije stvari od neuspjele prezentacije ili lošeg spoja. Naravno, to ne znači da se više ne uzbuđujemo, ali se ipak vrlo brzo smirimo. 

Možda vas zanima Žene koje rade ovih 8 stvari stare divno i sa stilom Rubrika Beauty Beauty
Photo: Shutterstock/Getty

Komentari 0