Life&style

40 godina se nije nasmijala - kako ne bi dobila bore

Teško se pomiriti s prolaznošću, starenjem… Međutim, neki ponekad pretjeraju – poput Tess Christian, koja se 40 godina ne smije kako ne bi dobila bore

Tess Christian ne smije se iz principa. Svejedno čuje li dobar vic ili ugleda dragu osobu nakon dugo vremena: njeno lice ostaje hladno, mirno, ne pomakne kut usana prema gore ni za milimetar. Nije se najsmijala čak nikad je rodila svoju kći Stevie. "Bila sam presretna, no ipak nisam osjetila potrebu da se smijem" rekla je.

Možda vas zanima 10 posto žena sporije stari - a znanstvenici su otkrili zašto. Ukradi njihove tajne! Rubrika Stars Stars

Žena, kojoj je navodno 52 godine (u što malo sumnjamo jer bi to značilo ili da se prestala smijati kao 12-godišnja djevojčica zabrinuta zbog starenja ili danas ipak ima više), naziva se „modernom Mona Lisom“, a fotografija iz 2001. godine portretira tadašnju 36-godišnjakinju. 

 | Autor: Tess Christian Tess Christian


Njezino ponašanje ima sasvim jednostavan razlog: Tess ne želi dobiti bore. Kad je prijateljice pitaju koristi li botox, ona (ponosno) kaže kako se ne radi o otrovu, nego o čistoj samokontroli. Na kritike i zlobne komentare odgovara riječima kako je njezina metoda sigurno puno prirodnija od botoxa i mnogo učinkovitija od krema protiv starenja kože.

Možda vas zanima I kosa stari. Kako je njegovati da dugo ostane lijepa? Rubrika Beauty Beauty

"Ne radi se o tome da sam nesretna ili tužna. Volim svoj život, samo nemam potrebu hodati okolo sa smješkom," rekla je. Pa, ako je Tess sretna sama sa sobom, potom joj i mi želimo svako dobro. 

Photo: Tess Christian

Komentari 0