Life&style

4 horoskopska znaka koja dostojanstveno stare i sjaje unutarnjom ljepotom

Kako starimo, svi se ravnamo po nekakvom unutarnjem satu koji nam nalaže da ostanemo aktivni ili da sve manje smanjujemo svoje aktivnosti i usporavamo, u svakom smislu. A o tome uvelike ovisi i kako ćemo starjeti. Neki su zvjezdani znakovi tako živi dokaz da je mladost stanje uma, a ne fiksna dob. Aktivan način života koji ovi ljudi prihvaćaju može im olakšati ulazak u pozne godine. Njihova osobnost možda im neće garantirati baš istu živahnost kao u mlađoj dobi, ali će im pomoći da zadrže divnu vitalnost. Da brinu o svom tijelu, dopuste ljubavi da ispuni njihov život, održavaju prijateljstva i obiteljske veze živima. Kada se sve to spoji, ovakav stav i ponašanje pomoći će im da dostojanstveno stare. Dakle, tko su ti vječni mladići i djevojke?

Vodenjak: 

Karakteristike poput radne etike i činjenice da ne vole trošiti vrijeme na gluposti ovom će zračnom znaku dobro služiti cijeli život, pa tako i u poznijim godinama. Vodenjaci osim o financijskom blagostanju vode računa i o svom tijelu i umu. Odlučni su o svemu dobro promisliti i vole imati kontrolu. Također, to što sebe ne shvaćaju previše ozbiljno utjecat će na njihov izgled - godine mogu donijeti bore, ali Vodenjaka to neće pokolebati. Oni znaju da su smijeh i kretanje važne komponente zdravog starenja. Putovanja koja toliko vole također im pomažu da ostatnu mladi. I uvijek će im biti važnija njihova unutarnja ljepota od vanjskog izgleda. Također su dobri u postizanju ciljeva koje si postave i puni energije te veliki radnici kad se za nešto zagriju.  

 | Autor: Instagram@greceghanem Instagram@greceghanem

Ribe 

Ribice obožavaju podržavati i pratiti druge ljude pa se često prepuste toj rijeci da ih nosi. Zato u mladim godinama provedu mnoge neprospavane noći zabavljajući se što iscrpljuje tijelo, ali zato se kasnije skuliraju jer žele lijepo stariti. Tada ulažu više truda u zdravlje, a želju za društvom zadovoljavaju kroz zdravije aktivnosti poput planinarenja ili satova plesa. Ribe će se uvijek prve prijaviti da isprobaju nešto novo, zato jer njihov oštri um nikad ne miruje, ali i zbog ljubavi prema novim wellbeing trendovima. Najbolja vijest je da puno prijatelja koje imaju ribe čini sretnijima i dugovječnijima. Ovaj vodeni znak voli istraživati ​​i ići u avanture te njeguje unutarnju ljepotu u ljudima. Zbog svoje beskrajne vitalnosti ribe imaju potencijala za dug i zdrav život.

Možda vas zanima Sarah Jessica Parker otvorila dušu: "Ne razmišljam o svojim godinama, možda se ne želim suočiti sa stvarnošću..." Rubrika Stars Stars

Strijelac 

Ovaj vatreni znak voli izlaske i uživa u svim finim stvarima u životu. To uključuje skupe večere, elegantnu odjeću, ali i promatranje zvijezda ili gledanje svakog izlaska sunca. U njegovom rječniku ne postoji riječ umjerenost. Njihova je filozofija "tko želi doživjeti stotu, ako se zbog toga mora odreći se dobrih stvari u životu?" No, kako postaju stariji, mogu otkriti da im odgovara malo sporiji ritam. Ipak, neće propustiti priliku da uživaju u svemu što im se nađe na putu. Ovakav način života će ih održati živahnima i kada drugi već postanu "ozbiljni" (i dosadni). Kako stare, svoj oštar um će uposliti da izračuna kakva hrana i tjelovježba im treba. Vole i mentalnu stimilaciju i rješavanje problema što je itekako dobro u poznijim godinama. Cijeli život teže ljubavnim partnerima koji cijene njihovu unutarnju ljepotu, pa će se tako i u kasnijoj dobi osjećati obožavanima. 

 | Autor: Instagram@greceghanem Instagram@greceghanem

Ovan

Ovan izgleda kao da nikad neće ostarjeti, bilo da je to zbog dobrih gena ili discipline. Dok se na licu već skupljaju bore, njihovo tijelo ostaje (pomalo zastrašujuće) netaknuto. Predani su redovitoj tjelovježbi i zdravoj prehrani, no ne prave se s tim važni. Često volontiraju što je za ovnove koji su skloni izolirati se dobra stvar. Imaju puno toga za ponuditi i sviđa im se kada se osjećaju potrebnima. Cijene partnera i važno im je da ga imaju jer vole provoditi vrijeme s njim. Ako igrom sudbine ostanu bez svoje bolje polovice, bit će među prvima koji će koristiti servis za upoznavanje jer ne vjeruju u život bez ljubavi. Ovan također uživa u intelektualnim i umjetničkim aktivnostima što je dobro za zadržavanju mentalne oštrine. Sklad u svemu je ono što ih najbolje opisuje dok stare, što je velika sreća kad govorimo o dostojanstvenom starenju.

Možda vas zanima Tajna sjajnog izgleda: Što jede i kako vježba Sharon Stone, koja i sa 65 godina izgleda fenomenalno Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@greceghanem

Komentari 0