Life&style 04. lipnja 2019.

4 horoskopska znaka koja će namirisati laž ma kako je dobro upakirana

Shutterstock/Instagram.
  • Neki znakovi kao da imaju šesto čulo, pa im je jasno kad netko mulja, makar ta laž bila najnevinija
  • Razlog: ili su vrlo inteligentni, ili mrze laži iz dna duše ili su se često s njima susreli
  • A nije stvar samo u raskrinkavanju; neki će laž oprostiti, a neki neće nikad

Grandiozne laži, pune neuvjerljivih detalja nije teško raskrinkati, ali ovim znakovima neće promaknuti ni sitne, tzv. "bijele" laži kojima se svi koristimo: nije bilo busa pa kasnim na posao (zapravo sam krenula prekasno od kuće), ne mogu večeras van, boli me glava (neda mi se), baš je slatka vaša djevojčica (kakvo razmaženo derište)...  Kod ova 4 horoskopska znaka ti najmanja stvar neće proći – odmah će te pročitati! 

Možda vas zanima... Lipanj će fantastičan mjesec za ova tri horoskopska znaka. Jedva čekamo! Rubrika Life&style Life&style

Učestalo žmirkanje, nema direktnog kontakta očima te nervozna gestikulacija neki su od znakova koji upućuju na laganje, kažu stručnjaci za govor tijela. Ova četiri horoskopska znaka imaju šesto čulo i možda i nesvjesno čitaju takve znakove pa vrlo lako mogu razotkriti muljatore, varalice i lažove! 

1. Djevica: hodajući detektor laži 

Puno sreće svima koji žele nešto slagati Djevici! One su pravi detektor laži i prepoznat će u trenu i najmanju laž. Djevicama je čak zabavno analizirati ponašanje drugih – jer ih i više nego uspješno čitaju. Ništa im ne može promaknuti, pa kad im netko laže, Djevice to otkriju iste sekunde. 

via GIPHY

2. Blizanci: stvar je u velikim brojevima 

Blizanci su komunikativni i imaju puno društvenih kontakata. Možda im upravo to, što poznaju mnogo različitih ljudi, s kojima su bili u različitim odnosima pomaže im da već iz iskustva znaju kad je netko neiskren. Uglavnom, s lakoćom primijete kad im netko laže. A kad osjete da netko ne govori istinu, imaju prava pitanja pomoću kojih će to i dokazati. 

Možda vas zanima... Gustoća, miris i boja vaginalnog iscjetka - što ti govori o zdravlju tvoje vagine? Rubrika Life&style Life&style

3. Škorpion: neće oprostiti laž   

Bolje ti je da ne lažeš Škorpionu. Treba im vrlo malo vremena da otkriju kad im netko laže. Škorpion je po prirodi oprezan i znatiželjan. Kad Škorpion čuje neku lažnu ispriku ili neuvjerljivu priču, uložit će koliko je god potrebno truda i energije za otkrivanje istine. Ali, oprez: Škorpioni su zlopamtila i neće tako brzo zaboraviti laž. Hm, budimo iskreni, možda će se i osvetiti.

4. Vodenjak: preinteligentni da progutaju priču

Osobe rođene u znaku Vodenjaka su vrlo oprezne i inteligentne. Prepametne su da progutaju lažnu priču tako da će brzo primijetiti i razotkriti lažljivce. Kad im sugovornik na pitanje odgovori pitanjem, počne držati tjelesnu distancu ili se počne čudno ponašati, odjednom se pojačaju čula koja smo opisali kod Škorpiona. Međutim, Vodenjak neće nekome uzeti laž za veliko zlo – oprostit će lakše od drugih horoskopskih znakova. 

Komentari 0