Life&style

3 vruća jesenska napitka dobar su razlog da opet posjetimo Cat Caffe

  • Kafić u kojem caruju mace u jesenskoj ponudi ima tri nova, fina i slatka jesenska napitka
  • Ravno iz Amerike stiže pumpkin spice latte, a za one koji ne vole kavu nudi se verzija s vrućom čokoladom
  • Bez skanjivanja su nam predstavili i svoj najkaloričniji napitak: Chocolate Heaven
Možda vas zanima Što bi danas radila i kako bi izgledao tvoj dan da nemaš mobitel? Rubrika Life&style Life&style

O Cat Caffeu, prvom hrvatskom kafiću u kojem mace žive i druže se s gostima smo već pisali. I radimo to svaki put ponovno, ne samo zbog svih mačkoljubaca grada Zagreba koje četveronožne domaćice razveseljavaju, već i zbog svakog novog i maštovitog napitka koji Cat Caffe s promjenom godišnjih doba stavlja u ponudu (prošle zime bio je to, na primjer, Winterccino. Pa eto nas tako s tri nove jesenske poslastice.

 | Autor: Pr/Matej Grgić Pr/Matej Grgić

1. Pumpkin spice latte

Kao i mnogo puta do sad, i ova je "moda" stigla iz Amerike - pumpkin spice latte navodno je Starbuck'sov izum - i primila se na hrvatskom tlu. Tako je ovaj napitak u jesenskom i zimskom razdoblju popularan i u Cat Caffeu (inače, ne može se popiti na mnogo mjesta u gradu). Dapače, otkrivaju nam tamo, to je trenutačno njihov najtraženiji proizvod. Riječ je o kombinaciji espresso kave, toplog mlijeka i sirupa koji se radi od pumpkin spice začina. Na vrh napitka posipa se cimet u prahu i dodaju keksići od cimeta tipa speculas.

 | Autor: Pr/Matej Grgić Pr/Matej Grgić

Cijena: 21 kuna

2. Pumpkin spice hot chocolate

Ok, neki ljudi ne vole kavu ili je izbjegavaju iz drugih razloga. Stoga su za njih u Cat Caffeu odlučili napraviti pumpkin spice vruću čokoladu. Sastojci su slični kao i kod prethodnog napitka, samo što se pumpkin spice začine umiješaju u vruću čokoladu. Može je naručiti u verziji tamne ili bijele čokolade.

Cijena: 21 kuna


3. Chocolate Heaven

Chocolate Heaven je, ponosno kažu u Cat Caffeu, njihov najkaloričniji napitak. Sastoji se od vruće čokolade i šlaga i ukrašen je Ferrero proizvodima (Ferrero Rocher, Kinder čokoladice, Raffaello i slično) uz dodatak marshmellowa, a kome ni to nije dosta treba znati da je još dodatno preliven topljenom čokoladom.

Cijena: 28 kuna

 | Autor: Pr/Matej Grgić Pr/Matej Grgić

 

 | Autor: Pr/Matej Grgić Pr/Matej Grgić

 

Photo: Pr/Matej Grgić

Komentari 0