Life&style

Stigla je zima - i odsad pijemo Winterccino!

Jučer je pao prvi snijeg i i totalno smo ušli u zimsko (i blagdansko) raspoloženje. Ima li prikladnijeg pića od ovog?

Zima je, barem po temperaturama i jučerašnjem snijegu napokon počela, a sad smo dobili i slatku potvrdu dolaska najhladnijeg godišnjeg doba: to je Winterccino!

Ako si pomislila kako je riječ o kakvom novom piću, u pravu si! Iz kreativne radionice kafića Cat Caffe stigla je još jedna poslastica ukrašena toliko dobro da bismo je najradije samo gledali. Winterccino je najobičniji capuccino kojemu možeš po želji nadodati neki od zimskih okusa iz ponude: Winter Spice, Cookie ili Gingerbread. No ono što će tvoj doživalj pretvoriti u pravo Insta-spremno iskustvo je njegov magičan izgled; snježna livada sa snjegovićem i nebom punih zvijezdica ili pak šalica puna prekrasnih pahuljica!  | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Ako još uvijek nisi isprobala prekrasna pića iz ponude zagrebačkog Cat Caffea, sada je krajnje vrijeme da kod njih sjedneš na kavicu, pomaziš koju macu (ako nisi znala, u Cat Caffeu se možeš družiti s pravim, živim mačkama) i popiješ kakvi inspirativno piće. Jer, osim Winterccina imaju čudesa sa najdražim nam čokoladicama, šljokicama i ukrasima u boji.

Photo: Facebook/Predrag Suka

Komentari 0