Life&style

Top 3: Zanimljivo što si mnogi žele priuštiti ove godine

  • Obožavamo kupovati poklone svojim najdražima, ali što kažeš da ove godine poklon kupiš i - sama sebi? 
  • Važno je staviti se na prvo mjesto, jer tako ćeš usrećiti i sebe, ali i druge, a mi znamo kako.
  • Smislile smo tri ideje koje će te razmaziti, a nakon silnog rada, stresa i brige - duguješ si to!

Blagdani su pred vratima, a to znači da je stigla i sezona poklona! Iako obožavamo kupovati darove svojim bližnjima, što kažeš da ove godine malo više misliš na - samu sebe.

Koliko puta ti se dogodilo da zbog obaveza budeš mrzovoljna? Možda je jutro bilo naporno, posao te izbacio iz takta, problemi se gomilaju, a povrh svega klincima trebaju nove hlače. I onda se još oni odluče posvađati, a ti nikako ne možeš smiriti situaciju, nego samo dodati ulje na vatru jer si i sama loše volje. A trebaš još kupiti i poklone!

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Kakva god situacija bila i s kojom god bliskom osobom, puno toga proizlazi iz našega vlastitog zadovoljstva. I ako zastaneš na trenutak vidjet ćeš da je doista tako, nismo izmislile. Volimo mi svoju obitelj, rodbinu i prijatelje, ali ne smijemo zaboraviti da sebe ipak moramo staviti na prvo mjesto. Koliko god to zvučalo sebično, zapravo nije. Jer baš misleći na sebe, misliš i na druge. 

Najjednostavnije rečeno, ako si ti sretna puno ćeš lakše dijeliti sreću i s drugima i stres će puno manje utjecati na tebe. Sami smo tvorci svoje sreće, jer ako nismo zadovoljne sobom, kako ćemo biti zadovoljne drugima i svojom okolinom? Sve kreće od nas samih. 

Ako se slažeš, i odlučila si se barem malo posvetiti sebi i pokloniti si božićni poklon, smislile smo tri ideje! Možeš odabrati jednu ili se nakratko razmaziti i pokloniti si sva tri sjajna poklona! I znaš što? Pamtit ćeš ih do kraja života, sigurne smo.

Što kažeš na vikend bez brige i stresa? Dva dana izvan grada za opuštanje i uživanje daleko od gradske vreve, obiteljskih rasprava, dječje vike, poslovnih obaveza ili samo vikend bez razgovora, s vlastitim mislima. S knjigom i pjenušavom kupkom u mirnoj oazi gdje ćeš i mobitel uključiti tek onda kad sama poželiš. Ako i poželiš...

 | Autor: Shutterstock Shutterstock A možda da si priuštiš nešto što si doista dugo želiš, a nisi se dosad usudila? Znaš već - jednog ću dana, kad platim sve režije, kad popravim kupaonicu, kad prođe sezona svadbi i rođendana i Božića... Dakle - nikad. Sad je pravo vrijeme i jedinstvena prilika! Naravno, ne želimo da se uvučeš u kredite, ali sigurno postoji ono nešto realno o čemu već dugo maštaš.

Predlažemo ti i treći plan, koji zapravo obuhvaća i prva dva - jer sjeti se da je zdravlje na prvom mjestu. Preporučamo ti health4me Premium program koji će razinu stresa smanjiti u trenutku! To znači manje gužvi i čekanja za tebe dok obavljaš sve neizbježne liječničke preglede jer ovim putem možeš se, u terminu koji tebi odgovara, zaputiti u renomiranu privatnu ustanovu i u miru obaviti sve što trebaš.

Jer, uzimati slobodan dan ili juriti s posla da bi tri sata čekala kod doktora koji ti je ponudio jedini slobodan termin u tri mjeseca  sigurno ne pomaže u održavanju ravnoteže u životu. Niti će te cjelodnevno živciranje učiniti sretnom i smirenom kad dođeš kući. A zato u ovom programu možeš pronaći i brojne druge pogodnosti pa tako i mogućnost obavljanja pretraga, kućnu njegu, osiguranje u slučaju nezgoda i brojne druge, a nama se još jedna posebno sviđa!

Kao dio dodatnog paketa health4me Premium programa uključeni su zanimljivi fit4life programi. Unutar njih moguće je svake godine odabrati jedan od paketa: sistematski pregled u poliklinici Wellife ili wellness hotelu, wellness vikend, vježbanje u fitness centru ili savjetovanje s nutricionistom. Doista sve što ti treba da misliš na sebe i svoje zdravlje. Više o ovom paketu možeš pronaći na stranici Merkur osiguranja, a možeš čak ostvariti i štednju.

A da bi si potpuno ugodila pogledaj i što sve nudi Merkur Lifestyle. U Merkur Lifestyle wellness centru možeš uživati u tretmanima lica i tijela poznatih kozmetičkih kuća, manikuri, pedikuri, a čak i programima grupnog vježbanja. Što kažeš na jogu ili pilates? Ili možda treću opciju? Zaviri u ponudu jer sigurno ćeš pronaći nešto baš za sebe. Udovolji si, znaš da je vrijeme!

Koju god opciju od ovih izabrala - tvoje tijelo i tvoj um bit će ti zahvalni. Jer, dobro znaš da se zdravlje, nažalost, počne cijeniti tek kad počne nestajati. Zato, ove godine odaberi sebe i zaštiti svoje zdravlje na vrijeme. To je najveći poklon koji možeš dati sama sebi, a kroz svoje zadovoljstvo zatim i drugima.

Photo: None

Komentari 0