Life&style

3 stvarno super besplatne stvari koje će ti pomoći održati vedar duh

  • Izgleda li ti svaki dan jednako?
  • Pa, to je nezgodna strana života u izolaciji zbog čega se svi možemo osjećati i ne baš najbolje 
  • No, postoje stvari za koje prije možda nisi imala vremena, a koje mogu pomoći tvom raspoloženju

 

Prolaze tjedni u izolaciji i već polako svaki dan počinje sličiti na onaj prethodni zar ne? I da, to i ne stvara neko sjajno raspoloženje, znamo, ali nemoj klonuti duhom - iskoristi ovo vrijeme za ono za što možda prije nisi imala vremena ili novca. Pronašli smo tri potpuno besplatne zanimacije koje će ti pomoći da zadržiš dobro raspoloženje:  

Gledaj kazališne predstave 

Koliko puta si htjela u kazalište, a nisi jer ili ti je bilo preskupo, ili si bila preumorna ili si se jednostavno izgubila u rutini i svakodnevici... Sada, iako se ne možeš urediti i otići pogledati predstavu, možeš izvrsne kazalište predstave pogledati u svom domu. Brojna kazališta prikazuju svoje predstave besplatno i možeš ih gledati na YouTubeu, poput sjajnog izbora predstava, kako dramskih, tako i baletnih i opernih, u sklopu projekta 24sata.

Predstave koje su do sada objavljene, među kojima su Ciganin, ali najljepši, Na kraju tjedna, Gospoda Glembajevi, Žena, Labuđe jezero i brojne druge uspješnice možeš pogledati na ovom linku.

 | Autor: HNK HNK

Možda vas zanima Pomalo zabrinjavajuće... Evo kako gomilanje namirnica i izolacija mogu utjecati na naše prehrambene navike Rubrika Life&style Life&style

Treniraj kod kuće

Znaš već dobro da su i teretane zatvorile svoja vrata, ali to ne znači da si prepuštena sama sebi kad je o vježbanju riječ. Mnogo super treninga dostupno je i online, poput onoga splitskog Mint Fitness Factoryja koji je našao način kako će njegovi članovi i dalje moći trenirati pa su pokrenuli live online programe koji obuhvaćaju treninge različitog intenziteta, koji se mogu prakticirati u udobnosti svoga doma i u vrijeme kada njima najviše odgovara... No nisu mislili samo na članove. već i sve nas pa na YouTube kanalu imaju super vježbe koje će ti pomoći ne samo da svoje tijelo dovedeš u formu, već i svoj duh održiš vedrim jer sigurno već znaš da je vježbanje dobro i za tvoje fizičko, ali i mentalno zdravlje. 

 | Autor:


Uči strani jezik 

Danas je više nego ikada lakše naučilti bilo što, uključujući i strani jezik. Na Internetu imam mnoštvo alata, a nama se jako sviđa aplikacija Duolingo, jednostavna za korištenje, besplatna i s mnogo stranih jezika u ponudi. Učenje novog jezika ne samo da je poput treninga za mozak, već ćeš tako ispuniti i vrijeme na koristan način, a osjećat ćeš se i sjajno jer učiš nešto novo. 

Možda vas zanima Doznaj na koliko sve načina - i dobrih i groznih - izolacija djeluje na tvoju kožu. Evo kako spriječiti štetu Rubrika Beauty Beauty
Photo: Tamara Bellis/Unsplash

Komentari 0