Life&style

22.2.2022. sve se vrti oko spajanja parova: ljubav prema partneru raste, a samci će osjetiti jaku privlačnost

  • Datum 22.2.2022. godine poseban je - doživjet ćemo ga jednom u životu, a iza sebe skriva mnogo energije
  • Broj dva anđeoski je broj koji se povezuje s parovima, a znamo da je za tango potrebno dvoje
  • Svijest o važnosti povezanosti i o harmoničnim odnosima stiže nam upravo na ovaj dan koji je, izgleda, puno važniji nego što mislimo

Za tango je potrebno dvoje! Popularan izraz koji je proslavila istoimena pjesma 50-ih i njezine kasnije izvedbe zapravo je savršen za velik dan koji nas čeka. Utorak, 22.2.2022. godine poseban je dan i događa se jednom u životu, ali to nije sva važnost koju nosi.

Zahvaljujući dvojkama koje se ponavljaju, i to, jasno je, jedna više nego ranije ovoga mjeseca, na taj dan kozmičke sile rade u tvoju korist. U numerologiji se, kao i u religijama, broj dva smatra anđeoskim brojem koji nosi posebnu energiju i šalje univerzalnu poruku. Sve je povezano i uvijek postoje dvije strane, a nositelj je uvijek - par.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Pa čak i ako izostavimo vjerovanja i horoskope, i logika po sebi nalaže upravo to. Ipak, ovoga puta upuštamo se u intuiciju, a evo što o njoj kažu numerolozi. "Dva je broj intuicije, promatranja i veza", kaže numerologinja Jasmine Wolfe. A na ovaj jedinstven dan sa šest dvojki u datumu, reflektirat će se naša potreba za suradnjom i timskim radom.

Horoskopski znakovi koji imaju najsretnije veze Možda vas zanima Osobe rođene u ova 4 horoskopska znaka gotovo uvijek imaju savršene ljubavne veze Rubrika Love&Sex Love&Sex

Ovaj dan je odličan za razmisliti o tome kako komuniciramo s voljenima i za sjetiti se da trebamo održavati veze otvorenog srca. A kad je pak riječ o vezama, i za parove, ali i samce, imaju nekoliko savjeta.

Zbog svoje je posebnosti 22.2.22. najpopularniji dan za vjenčanja, barem prema platformi za vjenčanja Zola. A čini se da parovi u tom slučaju imaju odličan način za iskoristiti neuobičajenu energiju ovog dana. "Ovaj je dan dobar za sve akcije koje se tiču učvšćivanja ljubavi prema partneru. Ako se upustite u aktivnosti koje su produktivne za vašu vezu energija Venere koja vlada ove godine može vam donijeti obnovljen osjećaj nade i prilika", objašnjavaju numerolozi.

Dakle dan koji obiljažavaju "dvojke" dan je kad na površinu izlazi duboko urođena želja za ravnotežom i harmonijom s drugima. Osjećajnost i empatija mogu biti naglašeniji ovaj dan, što znači da biste mogli postati svjesniji potreba za promjenom u svojoj vezi.

Ovi horoskopski znakovi žele prijateljstvo s povlasticama Možda vas zanima Oprez: osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima žele samo 'prijateljstvo s privilegijama' Rubrika Love&Sex Love&Sex

A za samce je energija tog dana jednako jaka i potiče na mirne aktivnosti poput joge ili meditacije ili bilo koje druge aktivnosti koja osobi vraća osjećaj sebe. Ali i još nešto - 22.2.22. je najbolji dan za prvi spoj. Mogli bismo i otkriti pojačani osjećaj privlačnosti prema potencijalnom partneru pa je to odličan dan za upoznavanje novih ljudi. Dakle, oprezno s kim ideš na prvi spoj!

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Broj 22 je broj koji se povezuje s energijom para i tima. Taj je broj povezan sa stvaranjem nečega što je više od nas samih. I povezano je s onim što možemo napraviti ako radimo zajedno. Ta se energija vratila nakon dvije godine stagnacije. Dakle, broj dva nije povezan samo s ljubavnim nastojanjima, već i mentalnim povezanostima i suradnjama koje mogu dovesti do inovacija, piše Wellandgood.

"Ovaj nam dan može pomoći da krenemo naprijed kao društvo, i dovede nas bliže odluci od koje svi možemo imati koristi", zaključila je Wolfe. Dakle, na 22.2.2022. sve je moguće. Baš kao i na svaki drugi dan, ali na ovaj - ipak malo više. 

Photo: Shutterstock

Komentari 0