Life&style
Evo što svekrva doista misli o vašem braku

13 stvari koje tvoja svekrva potajno misli o vašem braku ali ti neće nikad reći

  • Da se razumijemo: nitko ne želi situaciju poput Jennifer Lopez - Jane Fonda u filmu „Svekrva je kriva za sve“
  • Ali, to je tek fikcija, zar ne? 
  • Hmmm, ili ipak ima nešto istine… 

Tvoja svekrva je žena koja ga je rodila i poznaje ga vjerojatno bolje od tebe, bez obzira koliko ste dugo ti i tvoj dragi u braku, zaručeni ili u vezi. Velike su šanse da si izgradila dobar odnos sa svekrvom.

Zato zadrži ili izgradi bolji odnos s njegovom majkom prisjećajući se ovih stvari koje bi tvoja svekrva htjela reći o vašem braku, ali neće.

1. Provela sam nekoliko desetljeća kao vodeća dama; sada imam karakternu ulogu. Boli me što sam pala na ljestvici. 

2. Znam da je on sada tvoj muž, ali i dalje mi je sin.

via GIPHY

3. Ne izgledaš baš sigurna u sebe. Čak i moj najmanji komentar shvaćen je kao kritika pa jako pazim što govorim kad sam u tvojoj blizini.

4. Svake godine šaljem ti rođendanski poklon, ali nikad ne uzmeš telefon da mi zahvališ. Ove godine sam rekla: „To je to. Nema više.“ A pogledaj me: spremam se poslati još jedan poklon. Valjda sam takva.

5. Mi majke kažemo svojoj djeci: „Želim da budeš sretan.“ Mislimo to. Ono što ne kažemo je: „Ali i ja bih voljela biti sretna.“

Zločesta svekrva je napravila DNK test na tek rođenoj bebi jer je bila uvjerena kako njezin sin nije otac Možda vas zanima Zločesta svekrva je napravila DNA test na tek rođenoj bebi jer je bila uvjerena kako njezin sin nije otac Rubrika Life&style Life&style

6. U životu sam kupila i prodala hrpu stvari, radila hrpu poslova, imam veliko životno iskustvo. Zašto ne tražiš moj savjet?

7. Kad te posjetim, ne dolazim na pregled s bijelim rukavicama. Dolazim samo vidjeti svoju obitelj.

8. Kad zaista želim razgovarati sa sinom nasamo, ne zovem na kućni telefon. Zovem ga na njegov mobitel.

via GIPHY

9. Tako sam sretna što dopuštaš mom sinu, svom suprugu, da me posjeti na Majčin dan. Dug je put i veliki su troškovi. Doista sam zahvalna.

10. Moja mala tajna: bojim se da ćeš me isključiti iz vašeg života ako ovo ne odradim kako treba.

11. Ja se teško mogu natjecati s tvojom majkom. Ona vas svake godine vodi na odmor i kupuje stvari koje si ne mogu priuštiti. Sve što mogu je voljeti te i čuvati djecu za tebe. Nadam se da je to dovoljno i da je to cijenjeno.

12. Kad god ostanem u tvojoj kući, uvijek imaš sobu spremnu za mene, moje ručnike, sve. Radiš sve prave stvari. Sretna sam što te imam!

13. Cijenim magnet za hladnjak koji ste mi dali: „Starost i iskustvo uvijek će nadvladati mladost i vještinu.“

via GIPHY

A na kraju, komunikacija je uvijek važna.

Znaj da si joj ti druga kći (ili jedina kći) i da ona samo želi ono što je najbolje za njenog (ne tako) malog dječaka.

Vjeruj da si dobra snaha.

Punica o nekim stvarima ne treba raspravljati sa zetom Možda vas zanima Ovo su tri stvari koje punica nikad ne bi smjela reći zetu - mogle bi trajno narušiti odnose Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    svekrve znaju bit vjestice hihi.