Life&style

10 romantičnih filmova koje jedva čekamo u 2024.-oj

  • Romantične komedije volimo zbog njihove sposobnosti da nas nasmiju i podsjete na snagu ljubavi
  • Iako svi imamo klasike kojima se uvijek vraćamo, 2024. donosi mnoštvo novih naslova koji zvuče obećavajuće
  • U nastavku donosimo romantične filmove s poznatim facama kao što su Zac Efron, Blake Lively i Lucy Hale koje ne možemo dočekati 

U svijetu filma romantične komedije nisu najcjenjenije od strane kritičara, ali unatoč tome zauzimaju posebno mjesto u našim srcima. Ovakvi filmovi pružaju bijeg od stvarnosti i donose nam dozu optimizma koji je svima uvelike potreban, ali, u našu obranu, romantični filmovi nisu nužno i plitki filmovi s predvidljivom radnjom. 2024. donosi neke dugoiščekivane romantične filmove s poznatim licima kao što su Dylan Sprouse, Zac Efron, Blake Lively i Lucy Hale. U nastavku donosimo neke kojima se posebno radujemo.

Možda vas zanima Nove Netflix serije i nove sezone starih zbog kojih ne možemo dočekati 2024.-tu Rubrika Life&style Life&style

Which Brings Me to You

Glavni glumci Who Brings Me To You  - Lucy Hale i Nat Wolff vraćaju nas u tinejdžersko doba, a predstavljaju dvoje umornih samaca koji se upoznaju i pronalaze ljubav na vjenčanju zajedničkog prijatelja. U kina stiže 19. siječnja 2024. 

Beautiful Wedding

Beautiful Wedding nastavak je filma Beautiful Disaster iz 2023. Dylan Sprouse i Virginia Gardner glume dvoje mladenaca na medenom mjesecu u Meksiku nakon burnog vjenčanja u Las Vegasu. U kina stiže 1. veljače 2024. 

Lisa Frankenstein

Glavne uloge imaju Kathryn Newton i Cole Sprousea, a radnja se odvija 1989. te prati gotičku djevojku koja oživljava leš iz viktorijanskog doba i pretvara ga u svog dečka. Ideja za film dolazi od spisateljice Diablo Cody, koja je prethodno napisala Juno, Jennifer's Body i mjuzikl Alanis Morrissette Jagged Little Pill. U kina stiže 9. veljače 2024.

It Ends With Us

Dugoočekivana adaptacija hit romana Colleen Hoover, Priča završava s nama, stiže u kina u veljači. S Blake Lively i Justinom Baldonijem u glavnim ulogama, film prati mladu Bostonku po imenu Lily Bloom koja se zaljubljuje u neurokirurga po imenu Ryle Kincaid. Iako zvuči kao još jedna sladunjava priča, ovaj je film mnogo više od toga. U kina stiže 9. veljače 2024. 

Challengers

Kada su glavni glumci Zendaya, Mike Faist i Josh O'Connor, nije čudno da je ovaj film jedan od najočekivanijih filmova u 2024.-oj.  Talentirani trio glumi mlade teniske prvake do turnira "Challenger". Iako zvuči kao film o aportu, ovaj film donosi ono što svi volimo: ljubavne trokute i drame. U kina stiže 26. travnja 2024. 

The Fall Guy

Moderna adaptacija popularne televizijske serije iz 1980-ih, The Fall Guy, govori o dupleru, kojeg glumi Ryan Gosling, koji se nađe upleten u nestanak svog dvojnika s A liste, kojeg glumi Aaron Taylor-Johnson. Njegovu bivšu djevojku i redateljicu glumi Emily Blunt, a film u kina stiže 3. svibnja 2024. 

L’Amour ouf

L’Amour ouf francuska je glazbena romantična komedija u kojoj glume Adèle Exarchopoulos i François Civil. Film se proteže kroz dva desetljeća ljubavi između dvoje tinejdžera koji su razdvojeni društvenim klasama i osuđenjem na zatvor u trajanju od 12 godina. Premijera je u listopadu 2024. 

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia / Adèle Exarchopoulos

A Family Affair

Ovaj film predstavlja uvrnuti ljubavni trokut između mlade žene, njezine majke i njezina šefa, a glavne uloge igraju Zac Efrona i Joey King. Prvotno smo trebali dobiti ovaj film u studenom 2023., ali je odgođen zbog štrajka SAG-AFTRA, stoga će premijera biti 2024.-te na Netflixu. 

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia / Zac Efron

The Idea of You

Anne Hathaway glumi samohranu majku koja započinje vezu s pjevačem boy benda, kojeg glumi Nicholas Galitzine. Postoje priče da je ideju za film napisala obožavateljica Harryja Styles, stoga ovaj film odvodi u bezbrižne "fangirling" godine. 

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia / Harry Styles concert

A Cuban Girl’s Guide to Tea and Tomorrow

O ovome filmu ne znamo mnogo, ali ono što znamo, vrišti toplinom i poziva na gledanje! U filmu glume Maia Reficco i Kit Connor, a film prati mladu djevojku koja napušta posao u bakinoj pekari u Miamiju kako bi provela ljeto radeći sa svojom tetom u Londonu.

Julia Roberts Možda vas zanima "Konačno me netko to pitao!" Julia Roberts otkrila je nastavak kojeg svog filma želi snimiti Rubrika Life&style Life&style
Photo: PR

Komentari 0