Life&style
Julia Roberts

"Konačno me netko to pitao!" Julia Roberts otkrila je nastavak kojeg svog filma želi snimiti

  • Jesi li se ikada zapitala što se događa s likovima iz popularnih romcomova nakon nekoliko godina? 
  • Ako jesi, nisi jedina, dapače, čak i slavna Julia Roberts želi odgovore!
  • Otkrit ćemo ti o kojem se nastavku romantične komedije radi – glavni likovi spremni su za snimanje! 

Jedna od najfrustrirajućih romantičnih komedija 1990-ih definitivno je 'Moj dečko se ženi'. Julia Roberts glumi novinarku Jules koja shvaća da je zapravo zaljubljena u svog najbolje prijatelja Michaela (Dermot Mulroney), ali tek kad se on zaruči. Možda to nije njezin najbolji film, ali prema riječima Julije Roberts, to je film za koji bi voljela snimiti nastavak. Otkrit ćemo ti što je točno rekla i zašto bi joj se san mogao ostvariti.

Julia Roberts želi znati što se sljedeće događa s likovima iz filma 'Moj dečko se ženi'

Ovih dana Julia Roberts se pojavila u talk showu 'Watch What Happens Live with Andy Cohen' i obožavatelj ju je pitao za koji film bi htjela snimiti nastavak. Kao da je samo čekala pitanje, glumica je brzo odgovorila: „To je tako dobro pitanje i nikada mi ga prije nisu postavili. Definitivno za film 'Moj dečko se ženi!“

Romantična komedija objavljena je u lipnju 1997. godine i brzo je postigla globalni uspjeh. Julesin najbolji prijatelj Michael (Dermot Mulroney) planira vjenčanje sa zaručnicom Kimmy (Cameron Diaz). Naravno, Jules je tek nakon objave shvatila da zapravo već duže vrijeme gaji osjećaje prema njemu. U očajničkom pokušaju da pridobije ljubav svog života, Jules provodi četiri dana pokušavajući prekinuti njihovo vjenčanje. Čak planira i lažne zaruke sa svojim najboljim gay prijateljem Georgeom (Rupert Everett). Ali, koliko god se trudila - uključujući i otvorenu izjavu ljubavi prije vjenčanja - (upozorenje, spojler!), Michael i Kimmy ipak se vjenčaju.

 | Autor: Julia Roberts X/Tristar Pictures Julia Roberts X/Tristar Pictures

Dakle, ljubavna priča ne završava dobro za Juliju Roberts. To je također jedan od razloga zašto bi odabrala nastavak. Likovi imaju vrlo uzbudljivu dinamiku - osobito zato što su tako dugo bili prijatelji, a Jules je i dalje htjela sabotirati svoje vjenčanje. Nastavak bi mogao rasvijetliti razne aspekte, ali prije svega Julia Roberts želi vidjeti „kako ide brak Kimmy i Michaela...“. 

 | Autor: Julia Roberts X/Tristar Pictures Julia Roberts X/Tristar Pictures

Dermot Mulroney je također spreman za nastavak filma s Juliom Roberts

Ali, nije jedino Julia Roberts spremna za nastavak filma 'Moj dečko se ženi'. Dermot Mulroney, glumac koji je glumio Michaela, upitan je o izjavama Julije Roberts na konferenciji za novinare za film 'Anyone But You' sa Sydney Sweeney. „Da, definitivno sam za!“, objašnjava Dermot Mulroney. „Jako sam sretan što je Julia konačno došla k sebi.“ Dvoje kolega ostali su dobri prijatelji, a Dermot Mulroney još je jednom naglasio kako bi volio ponovno raditi s Juliom Roberts, bez obzira kada.

 | Autor: Julia Roberts X/Tristar Pictures Julia Roberts X/Tristar Pictures

Međutim, glumac još nije razmišljao o tome kamo bi ga put mogao odvesti u nastavku filma. „Ne znam, to nije moj posao“, rekao je na pitanje gdje vidi Michaela i što bi mogao raditi u nastavku. „Ako autori napišu priču, onda ću sigurno biti u njoj“, potvrdio je.

Julia Roberts Možda vas zanima Kad Julia Roberts ima savjete o životu, najbolje je naćuliti uši. Evo pokoji o odgoju Rubrika Life&style Life&style

Dvoje glavnih glumaca već su uključeni – a znamo koliko Hollywood voli nastavke i prednastavke. Dakle, šanse za nastavak filma 'Moj dečko se ženi' jako su dobre…

 | Autor: Julia Roberts X/Tristar Pictures Julia Roberts X/Tristar Pictures

Julia Roberts Možda vas zanima U Gucciju od glave do pete, Julia Roberts istaknula je duge (i gole) noge Rubrika Moda Moda
Photo: Julia Roberts X/Tristar Pictures
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    dobra glumica