Moda
Julia Roberts

U Gucciju od glave do pete, Julia Roberts istaknula je duge (i gole) noge

  • Juliju Roberts naviknuli smo gledati u elegantnim izdanjima, a vrlo često su to savršeno krojena odijela
  • Za posebnu projekciju 'Leave The World Behind' u Londonu odabrala je Gucci monokromatski look 
  • Posebno su se istaknule šljokičaste štikle, koje vidimo i kao savršeni odabir za blagdansku sezonu

Savršeno skrojeno odijelo prepoznatljivi je stilski odabir kojim Julia Roberts uvijek postiže bezvremensku eleganciju, a u formulu su uvijek uklopljene neutralne boje, kao i u najnovijem slučaju, s monokromatskim lookom kojem je dodan efektan par cipela te raskošna dijamantna ogrlica.

Julia Roberts | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Julia Roberts

Julia nas je tako ponovno oduševila stylingom u odijelu nježne puderaste nijanse u stilu 60-ih, koje se sastojalo od strukiranog sakoa ravnog kroja te kratkih hlača, uz Gucci šljokičaste cipele, sve iz kolekcije brenda za proljeće/ljeto 2024., koja je ujedno i prva kolekcija Guccijevog kreativnog direktora Sabata De Sarna za ovu modnu kuću.

Julia Roberts | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Julia Roberts

Nataša Janjić Medančić Možda vas zanima Nataša Janjić u casual stylingu nosi Zarine srebrne cipele nalik Balenciaginima Rubrika Moda Moda

Julia je ovaj look nosila na posebnoj projekciji filma 'Leave The World Behind' u Londonu, a predivne šljokičaste cipele s podlogom od sive saten svile doista su impresivne. Ipak na dostupnost cijelog stylinga koji je nosila Julia još ćemo malo morati pričekati, no zato drugi brendovi imaju mnoštvo sličnih opcija skrojenih odijela te cipela ukrašenih svjetlucavim detaljima!

Nina Badrić Možda vas zanima Nina Badrić u super džemperu koji je zvijezda ležerne zimske kombinacije - izdvajamo slične modele Rubrika Moda Moda
Photo: Profimedia
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cheryy

    cipele ružne