Moda
Nataša Janjić Medančić

Nataša Janjić u casual stylingu nosi Zarine srebrne cipele nalik Balenciaginima

  • Dobar par kožnih hlača, oversize sako i jednostavan bijeli T-shirt nepogrešiva je stilska formula koju je na svoj način interpretirala Nataša Janjić Medančić
  • Glumica je ovu kombinaciju odabrala za pojavljivanje na eventu, a upotpunila ju je efektnim trendy komadima
  • Odabrala je metalik cipele iz Zare te meku teddy clutch torbicu brenda COS!

Metalik efekt na odjevnim predmetima i modnim dodacima veliki je ovosezonski trend koji u svoje kombinacije odlično uklapaju i poznate Hrvatice, što je sad pokazala i Nataša Janjić Medančić. Glumica je nosila predivne cipele iz Zare, s visokim potpeticama i ukrasnim detaljem velike mašne u efektnoj srebrnoj metalik nijansi, a kombinirala ih je s klasičnim komadima koji nikad ne izlaze iz mode, poput oversize neutralnog sakoa, kožnih hlača širih nogavica te obične bijele majice.

Ne, baš iste, ali Zarine cipele podsjetile su nas na stari Balenciagin model sa šljokicama na mjestu velike mašne. Inače, Metalik cipele, osim u verziji cipela s visokim potpeticama, dolaze i u odličnim modelima čizama, kako uz najpopularniju srebrnu varijantu, tako i u zlatnoj, ali i drugim metalik finišima.

zara metalik cipele | Autor: Zara Zara Foto: Zara, metalizirane cipele s visokim potpeticama i mašnom (35,95 eura)

Chunky ogrlica i naušnice u srebrnoj boji savršeno su se uklopile u njen outfit, a osim cipela, pažnju nam je privukla i teksturirana torbica koju je nosila Nataša, meki teddy model clutch torbice iz nove kolekcije brenda COS!

Sjajan Natašin styling u kojem su spojeni klasični i trendy komadi odličan je primjer kako ih spajati u jesenskim modnim kombinacijom!

Adriana Ćaleta-Car Možda vas zanima Predivna jakna od buklea Adriane Ćalete-Car, idealna je za jesen! Rubrika Moda Moda

 

Photo: Instagram @nanulanaula

Komentari 0