Life&style

Nove Netflix serije i nove sezone starih zbog kojih ne možemo dočekati 2024.-tu

  • 2024. godina već obećava neke uzbudljive nove serije na Netflixu, kao i dugoočekivani povratak starih
  • Čini nam se da je sve u znaku broja 3: treća sezona Girls5Eva, Vikinga i Bridgertona... A tu je i ograničena serija One Day koja izlazi baš za vrijeme Valentinova te serijska adaptacija Talentiranog gospodina Ripleyja s Andrewom Scottom, Dakotom Fanning i Johnnyjem Flynnom... 
  • Po svemu sudeći, ova će nas godine prikovati za male ekrane 

Čini nam se da ni sljedeće godine nećemo dobiti petu sezonu Stranger Thingsa koja se tek počinje snimanjem u siječnju, ali je s najavom treće sezone Bridgertona Netlflix je utješio naša srca. Osim toga, i novi naslovi zvuče fantastično! U nastavku donosimo popis novih i starijih serija zbog kojih ne možemo dočekati 2024.-tu!

Obitelj Addams Možda vas zanima Nakon serije 'Wednesday', planira se sljedeći spin-off obitelji Addams. Tko će sad biti glavni lik? Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia / Bridgerton Season 3

Fool Me Once 

Radnja prati Mayu Stern koja se pokušava pomiriti s brutalnim ubojstvom svog supruga Joea, ali kada Maya instalira kameru za dadilju kako bi pazila na svoju kćer, šokira se kada u svojoj kući vidi čovjeka kojeg prepoznaje - svoga supruga. Trebamo li uopće naglašavati da ne možemo dočekati 1.1 - datum kada izlazi ova napeta serija!

The Brothers Sun

Serija prati gangstera iz Tajpeja, Charlesa Suna, koji mora otići u L.A. kako bi zaštitio svoju majku i potpuno nesvjesnog mlađeg brata Brucea od ubojice koji je ustrijelio njihova oca. Tješi nas to što nećemo predugo čekati na ovu seriju jer izlazi već 4.1.

Griselda

Griselda je kronika stvarnog života pronicljive i ambiciozne kolumbijske poslovne žene Griselde Blanco koja je stvorila jedan od najprofitabilnijih kartela u povijesti. Jedva čekamo ovaj opasan girl power!

The Last Airbender

Svijet je podijeljen u četiri kraljevstva, a svako je predstavljeno jednim elementom: Voda, Zrak, Zemlja i Vatra. Mir je održavao nadzor Avatara koji predstavlja vezu sa svijetom duhova i jedino biće koje je sposobno ovladati korištenjem svih četiriju elementa. Kad mladi Avatar Aang nestane, Vatrena nacija pokreće napad kako bi iskorijenila sve članove Zračnih nomada i tako spriječila uplitanje u njihove buduće planove za svjetsku dominaciju. Animirana verzija izgleda odlično, a za film ćemo vidjeti!

3 Body Problem

Smješten u pozadinu kineske kulturne revolucije, tajni vojni projekt šalje signale u svemir kako bi uspostavio kontakt s vanzemaljcima. Vanzemaljska civilizacija na rubu uništenja hvata signal i planira invaziju na Zemlju. U međuvremenu, na Zemlji se počinju formirati različiti tabori koji planiraju prihvatiti superiorna bića i pomoći im da preuzmu svijet koji se smatra pokvarenim ili se boriti protiv invazije. Rezultat je remek-djelo znanstvene fantastike, što je i očekivano obzirom da je seriju producirala ekipa iz kultne serije Igre prijestolja.

Bridgerton Season 3

I napokon dolazimo do onoga što svi jedva čekamo! Lady Whistledown šapnula je da nova sezona izlazi sljedeće ljeto i da će biti podijeljena u dva dijela, što znači još malo čekanja. 

The Umbrella Academy Season 4

Jedva čekamo vidjeti kraj ove sve samo ne obične serije o superherojima!

Možda vas zanima 'Moj život s Walterovima' - zašto je ova romantična serija zasjela na prvo mjesto Netflixove liste? Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Profimedia

Komentari 0