Life&style
Obitelj Addams

Nakon serije 'Wednesday', planira se sljedeći spin-off obitelji Addams. Tko će sad biti glavni lik?

  • Serija 'Wednesday', sa sjajnom Jennom Ortegom u glavnoj ulozi, bila je golemi hit na Netflixu
  • No, nakon 'Wednesday' odnosno uz nove epizode koje se iščekuju, Netflix navodno planira novu seriju temeljenu na priči o obitelji Addams
  • Otkrit ćemo ti o kojem se liku radi 

Nakon mega uspjeha serije 'Wednesday', nije veliko iznenađenje da Netflix navodno planira sljedeću seriju inspiriranu filmom 'Obitelj Addams'. Streaming div razmišlja o seriji o ujaku Festeru. A to je tek prvi od raznih projekata vezanih uz obitelj Addams.

Detalji o spin-offu 'Wednesday' još nisu poznati. Zapravo, nije još sto posto sigurno ni hoće li do snimanja uopće doći. U konačnici bi se morao uskladiti raspored svih glumaca iz matične serije, a snima se i druga sezona serije 'Wednesday'. 

Jenna Ortega, Wednesday | Autor: Netflix Netflix Jenna Ortega, Wednesday

'Wednesday' je brzo postala kultni fenomen nakon lansiranja 23. studenog 2022. godine - i najuspješnija serija na engleskom jeziku u povijesti Netflixa. Streaming servis naručio je drugu sezonu već u siječnju 2023. Serija Tima Burtona prošle je godine bila nominirana za Zlatni globus za najbolju komediju. Nominirana je i glavna glumica Jenna Ortega.

Možda vas zanima 'Moj život s Walterovima' - zašto je ova romantična serija zasjela na prvo mjesto Netflixove liste? Rubrika Life&style Life&style

Ujak Fester: Poznati miljenik obitelji Addams

Ujak Fester desetljećima je bio jedan od najpopularnijih likova obitelji Addams. Horor klan, iz pera Charlesa Addamsa (1912-1988), prvi put se pojavio kao strip u 'The New Yorkeru' 1930-ih. U prvim televizijskim serijama iz 1960-ih Foster je ujak Morticije Addams - u svim drugim filmskim adaptacijama ili verzijama serija on je brat Gomeza Addamsa - a time i ujak Wednesday.
Zvijezda filma 'Povratak u budućnost' Christopher Lloyd (85) portretirao je ćelavog ekscentrika u filmovima ranih 1990-ih. U seriji 'Wednesday' ga glumi komičar Fred Armisen (57).

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix/Jenna Ortega i Fred Armisen

Možda vas zanima Netflix snima seriju prema romantičnom bestselleru 'Jedan dan', u glavnoj ulozi je glumac koji se proslavio 'u Bijelom lotosu' Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @wednesdaynetflix

Komentari 0