Life&style

10 pomalo odvratnih stvari koje radimo samo s najboljom prijateljicom

Postoje mnogi razlozi zašto volimo najbolju frendicu: uvijek je tu za nas, potiče nas, nasmijava, tješi, pomaže…

Ali, to nije sve! Možda je najvažnija od svega činjenica da s njom možemo doista biti ono što jesmo, bez pretvaranja i suzdržavanja – pa čak i kad to može biti pomalo odvratno i intimno. Donosimo 10 'rubnih' stvari koje možemo raditi samo s najboljom frendicom. 

1. Smrdim li? Pomirisati jedna drugoj ispod pazuha kako bismo provjerile 'mirišemo' li na znoj sasvim je normalna stvar. Jednako vrijedi i za loš zadah… 

2. Moje je tvoje. Svejedno je li riječ o deo-stiku ili britvici: s našom najboljom prijateljicom dijelimo sve što posjedujemo. A bakterije... više-manje.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

3. Razgovaramo o seksu.  I to o najmanjim detaljima. Toliko znamo o seksualnom životu najbolje frendice da osjećamo kao da smo bile tamo kad je spavala s dečkom. 

4. Pričamo o velikoj nuždi. Doslovno! Probava za dvie prijatejjice nije zabranjena tema, dapače. Sve se zna - što smo, kada i u kojim vremenskim razmacima ispustile u toalet. 

5. Kad je jednoj i drugoj sila na toalet, a ispred je veliki red - onda jedna dođe na red, a druga s njom uđe u kabinu…

6. …ili: potražite skrovito mjesto na ulici iza nečije živice, u nekom otvorenom mračnom dvorištu, parku…

7. Njena haljina koju si želiš posuditi za izlazak leži zgužvana i neoprana u kutu ormara. Naravno, to ti ne smeta – uzmeš je i odjeneš svejedno! 

8. Ako je previše popila ideš s njom na toalet, držiš joj kosu dok povraća u zahodsku školjku i govoriš joj kako će sve biti OK. Naravno, ona bi za tebe napravila isto. 

9. Pritišćete jedna drugoj prišteve koji su na neobičnim mjestima. Na primjer, na ramenu. Tko bi ga mogao dosegnuti?! Naravno, najbolja frendica! 

10. Kad smo same s najboljom prijateljicom, nema suzdržavanja. Čak i kad je riječ o ispuštanju plinova. Uz nju se uvijek možemo opustiti – čak i ako smrdi nakon toga. 

 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0