Life&style

10 lijepih i diskretnih tetovaža savršenih na stražnjem dijelu vrata

  • Gdje napraviti tetovažu? Stražnja strana vrata odličan su izbor ako ti je stalo da tetovažu po želji pokazuješ ili skrivaš
  • A ovo je i tako seksi mjesto... mnoge djevojke vole imati tetovažu na vratu. A to se sviđa i muškarcima
  • Tetovaže na vratu najčešće su nježne, romantične i pune značenja

Stražnja strana vrata popularan je izbor mjesta za tetoviranje. Neposredno ispod granice kose, lako ga sakrije duža kosa ili košulja s visokim ovratnikom. A tetovažu će otkriti samo onaj koji to zaslužuje... To daje točki intimniji osjećaj, jer na tebi odluka kada ćeš pokazati svoju tetovažu, a kada je sakriti. Ljudi ovo mjesto tako često biraju za ispisivanje posebnih datuma ili tetovaža od one jedne, za njih važne riječi. 

Evo koja su najmanje (i najbolnija) mjesta za tetoviranje, prema profesionalcima Možda vas zanima Koja su najmanje, a koja najviše bolna mjesta za tetoviranje - otkrivaju profesionalci Rubrika Life&style Life&style

Ako razmišljaš o tetovaži stražnjeg dijela vrata, evo nekoliko inspirativnih ideja za dizajn... 

Leptirić

 | Autor: Instagram@shuuinn Instagram@shuuinn

Za diskretnu tetovažu vrata, smanji crtež da ovo nježno područje ne bi bilo preopterećeno tetovažom.

Tri srca

 | Autor: Instagram@nburdis Instagram@nburdis

Ako je tvoja ideja dizajna jednostavan oblik, poput srca ili kruga, razmisli o tome da ga više puta ponoviš. Nema potrebe za tamnim ili teškim detaljima. I, ne, neće nikoga asocirati na Radensku...

Ruža

 | Autor: Instagram@release_the_kraken_tattoo Instagram@release_the_kraken_tattoo

Dizajn jedne ruže izgleda gotovo prirodno na stražnjoj strani vrata. Okrugli oblik latica oponaša oblik glave, ravna stabljika produljuje vrat, a listovi su u kontrastu s ravnim linijama vrata i ramena kako bi dodali pokret.

Apstraktna tetovaža

 | Autor: Instagram@lowkey_at_second_skin Instagram@lowkey_at_second_skin

Ova apstraktna tetovaža koristi različite debljine linija, oblike i dodatne detalje, ali budući da je dobro raspoređena, ne djeluje prenapadno na ovom malom području.

Animirane tetovaže koje ožive pri neonskom osvjetljenju su budućnost, evo kako izgledaju

Debelje linije

 | Autor: Instagram@lowkey_at_second_skin Instagram@lowkey_at_second_skin

Ako je tvoj dizajn jednostavan, ali ne želiš da se čini previše nježan, odluči se za deblje linije. Koristeći debele obrise, ali zadržavajući sve ostalo minimalističkim.

Nešto osobno

Ponekad najjednostavniji dizajni imaju najveći utjecaj! Dodaj nešto osobno, poput simbola ili slova, kako bi tetovažu učinila osobnom.

Veća tetovaža, ali ne prevelika

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tattoos (@tattoos_of_insta)

Slobodno dodaj više elemenata tetovaži stražnjeg dijela vrata - nemojte se osjećati ograničenom na jedan cjelokupni dizajn samo zato što je područje malo.

Okultna tetovaža

 | Autor: Instagram@vasia Instagram@vasia

Ova tetovaža ima tri različita elementa, ali uspijeva ostati lagana i nježna zahvaljujući tankim linijama i razmaknutom dizajnu.

Možda vas zanima Picasso na leđima, Monet na nadlaktici? Pogledaj tetovaže inspirirane umjetnošću Rubrika Life&style Life&style

Što bliže potiljku

 | Autor: Instagram@small.tattoos Instagram@small.tattoos

Za uistinu nježnu tetovažu stražnjeg dijela vrata, neka ti linije budu što tanje i nemoj dodavati ispune bojom. Kako bi dodatno naglasila nježnost, postavi tetovažu što bliže potiljka, tako ćeš dobiti istinski intimnne tetovaže.

Tetovaža mača

 | Autor: Instagram@small.tattoos Instagram@small.tattoos

Dugačak, tanak crtež mača savršen je oblik za naglašavanje prirodnog oblika vrata. Oštrica izdužuje taj dio tijela, a tetovaža se čini nježnom, a ne nezgrapnom.

Photo: Instagram@small.tattoos

Komentari 0