1/7

Ana Radišić oduzima dah u Alduk haljinama

Nakon prošlogodišnjeg CMC festivala kojeg je simpatična voditeljica Ana Radišić uspješno odradila blistajući u ALDUK kreacijama, za ovu godinu poznati dizajner Ivan Alduk i njegova ambasadorica Ana Radišić pripremili su nova iznenađenja koja će u dizajnerskom smislu biti još atraktivnija.

Posebno dizajnirane haljine sa zanimljivim modnim skicama i nekoliko fotografija s posljednjih proba djelomično otkrivaju o čemu se radi, a finalan rezultat ćemo vidjeti ovu subotu.

 | Autor:

Inspiracija za haljine bio je glamur talijanskih glazbenih festivala i njihovih atraktivnih voditeljica. Želja dizajnera bila je kreirati haljine izazovnih krojeva s ukusom, a zanimljive tkanine i njihove boje glavni su aduti ove modne avanture. S time na umu, za prvu večer festivala dizajnirana je tirkizna koktel haljina koja je dio aktualne i iznimno uspješne kolekcije za proljeće/ljeto. Glavna i najupečatljivija je haljina s kojom se otvara glavna večer CMC festivala – bakreno-zlatna večernja toaleta s efektnim prorezima koji otkrivaju, ali i dovoljno skrivaju. Nešto kasnije te iste večeri, pod svjetla pozornice dolazi kratka, izazovna i efektna haljina koja je idealan izbor i za after party.

 | Autor:

"Suradnja s Anom uspješno traje dulje vrijeme, a naš odnos pun je povjerenja i međusobnog poštovanja. Moj dizajn joj izvrsno stoji, znam što najviše laska njenoj figuri, a ona se u ALDUK haljinama osjeća lijepo. Mislim da se to na kraju vidi i na Aninom osmjehu. Činjenicu da smo odličan duo potvrđuje i to što čim se pojavi na nekom eventu, svi već vrlo dobro znaju čiji dizajn nosi", izjavio je ovom prilikom dizajner Ivan Alduk.

"Vjerujem Ivanu stoga sam i ovaj put sve prepustila u njegove ruke. Naše estetike se izvrsno poklapaju, a ovakvi događaji ipak zahtjevaju posebno osmišljenje haljine koje imaju dozu sceničnosti. Jako sam zadovoljna i sretna s rezultatima, te s nestrpljenjem očekujem još jedan profesionalni izazov", kratko je nadodala Ana.

 | Autor:

Dok lijepa Ana Radišić ne zakorači na pozornicu festivala i haljine ne vidimo u njihovom punom sjaju, ostaju nam skice i radne fotografije prema kojima možemo naslutiti finalni izgled

Photo: None

Komentari 0