Horoskop

Zvijezde imaju nešto za reći i o našoj kosi, evo kakva frizura pristaje kojem horoskopskom znaku

  • Zvijezde imaju vrlo jasnu predodžbu o tome koje su odlike svakog horoskopskog znaka pa ne iznenađuje što imaju ideju (one ili astolozi?) i kakva bi frizura kojem znaku najbolje pristajala
  • Ideje su izvučene na temelju osobnosti svakog znaka - vjerujemo da nećeš nositi ravne šiške zato jer si rođena, na primjer, u studenom, a ne stoje ti dobro
  • Od romantične i razigrane frizure za Raka, do divlje i neobuzdane lavlje grive, evo savršene frizure za svakoga

Kad god se zaželimo promjene frizure, uglavnom se vodimo aktualnim trendovima, no ako bismo nečiji savjet trebali uvažiti, onda je to onaj zvijezda koje dobro znaju što kojem horoskopskom znaku najbolje odgovara. Mnoge naše karakteristike dugujemo upravo datumu rođenja pa ne iznenađuje što se na temelju njih da izroditi poprilično precizna ideja o tome što bi kome moglo najbolje odgovarati. Pa evo, ovako zvijezde zamišljaju savršene frizure za svaki znak!

Škorpion: mekani, tupi bob

 | Autor: Instagram @amritapalahey Instagram @amritapalahey

Odlučni, moćni, intuitivni i odani, Škorpione se lako može krivo shvatiti. Iako mogu imati grubu vanjštinu, oni koji su im najbliži znaju koliko nježni mogu biti. Njima će najbolje pristajati frizure koje su uglađene , ali i opuštene i razbarušene, a među brojnim opcijama, mekani tupi bob je uvjerljivo najbolja. Karakteriziraju ga pramenovi iste duljine, tupo odrezani koji daju seksi, elegantan i jednostavan look u isto vrijeme.

Strijelac: pixie

 | Autor: Instagram @egle_bee Instagram @egle_bee

Optimistični, slobodoumni, motivirani i intelektualni, Strijelci samopouzdano slijede vlastiti ukus, a ne trendove, što znači da nijedna frizura nije isključena. Ipak, nježni pixie će im najbolje pristajati.

Jarac: poluduga ravna kosa

 | Autor: Instagram @elizabethrsawatzky Instagram @elizabethrsawatzky

Odani, praktični, brižni i tradicionalni, Jarci vole razmotriti sve mogućnosti prije nego što konačno donesu odluku. Praktičnost je nešto što iznimno cijene pa je klasična poluduga frizura do ključne kosti za njih najbolja opcija kao idealan kompromis između trendovske  kratke kose, ali ne prekratke tako da ju još uvijek mogu vezati u rep ako požele.

Vodenjak: prirodno i divlje

 | Autor: Instagram @justnicolebrown Instagram @justnicolebrown

Inventivni, originalni, pošteni i neovisni, Vodenjaci obožavaju slijediti vlastiti ritam, a iako pomno prate trendove, nikada neće dopustiti da to diktira njihov izbor. Prirodne, raspuštene frizure koje slave vlastitu teksturu za njih najbolje funkcioniraju, bilo da se radi o grivi punoj prekrasnih kovrča, uvojaka ili valova, bilo o prirodnoj, ravnoj, dugoj kosi koja slobodno vijori.

Možda vas zanima Oni nam čuvaju leđa: Evo koji su horoskopski znakovi potencijalno najbolji muževi, ali i oni koji to nisu Miss7 Horoskop

Ribe: duga kosa sa zavjesa šiškama

 | Autor: Instagram @_emememem_ Instagram @_emememem_

Suosjećajnim, ljubaznim, pažljivim i nježnim Ribama najbolje pristaju mekane i lepršave frizure pa je duža kosa sa zavjesa šiškama koja izgleda kao da je išetala iz 70-ih za njih najbolji odabir. 

Ovan: neuredni shag

 | Autor: Instagram @hirohair Instagram @hirohair

Avanturistički nastrojeni, samopouzdani, odlučni i impulzivni Ovnovi bez problema mogu nositi sve, pa i neke nekonvencionalnije i buntovnije frizure. Najbolje im pristaju ležerni slojevi koji njihovoj kosi dodaju puno volumena i još više stava, a pogotovo kada dolaze u nekim upadljivim bojama poput platinasto plave.

Bik: poludugi lob

 | Autor: Instagram @harryjoshhair Instagram @harryjoshhair

Pouzdani, racionalni, puni ljubavi i nepokolebljivi, Bikovi preferiraju stilove koji su chic, a bezvremenski i klasični. Poludugi lob savršen je primjer ovakve frizure koja je cool i koja nikada neće izaći iz mode. 

Blizanci: francuski bob

 | Autor: Instagram @taylorlashae Instagram @taylorlashae

Svestrani, znatiželjni, inteligentni i brzopleti, Blizanci su skloni igranju sa svojom kosom s nešto riskantnijim frizurama i bojama. Francuski bob, vrlo chic duljine do jagodica i upotpunjen šiškama koje prelaze preko obrva zvuči kao baš nešto po njihovom ukusu.

Možda vas zanima Strogi minimalizam, stoljetna arhitektura ili dom na kotačima? Znamo što će oduševiti koji horoskopski znak! Rubrika Life&style Life&style

Rak: razigrane šiške

 | Autor: Instagram @sabinasocol Instagram @sabinasocol

Emocionalni, empatični, osjetljivi i uvijek prijateljski raspoloženi Rakovi brižljivi su tipovi djevojaka iz susjedstva, a opuštena frizura s pokojim pramenom koji pada uz lice i razigranim šiškama pristupačna je i nježna frizura savršena za njihovu osobnost.

Lav: griva

 | Autor: instagram @jlo instagram @jlo

Velikodušni, otvorenog uma, vjerni i ponosni Lavovi 'kriju' žestoku osobnost, a što znači da je svaka frizura uz koju njihova griva iliti sva raskoš njihove kose dolazi do izražaja pun pogodak! 

Djevica: malo duži bob

 | Autor: Instagram @cajmel Instagram @cajmel

Marljive, radišne, kreativne i pedantne Djevice obožavaju frizure koje su uredne i uglađene kao i njihova osobnost, a ultraprecizni bob koji dužinom seže do čeljusti lica odabir je koji će oduševiti baš svaku pripadnicu ovog znaka.

Vaga: duga i glamurozna kosa

 | Autor: Instagram @sachletap Instagram @sachletap

Diplomatski nastrojenim, šarmantnim, taktičnim i idealističkim Vagama najbolje pristaje nešto nježno i romantično poput raskošnih,  dugih, sjajnih valova.

Photo: Instagram @hairbybrigittelyn

Komentari 0